Segueix-nos
04/12/2018
Obert al trànsit el pont militar a Artà
La circulació serà d'un únic sentit, d'entrada a Artà des de la Ma-12, entre les 7 h i les 23 h; la circulació de sortida haurà de fer-se per la carretera de la Calobra i el camí de Carrossa

Avui migdia s'ha obert al trànsit rodat el pont militar desmuntable d'Artà (Ma-12, Port d’Alcúdia-Artà) com a solució provisional a la circulació després de la torrentada del 9 d’octubre que provocà la caiguda de la passarel·la que dona accés a la població. Es tracta d'un pont Bailey T-S de 15,24 metres de longitud i calçada de trànsit de cinc metres. La circulació pel pont provisional es farà en un únic sentit, d’entrada a Artà, mentre que pel que fa a la sortida d’Artà en direcció a la Colònia de Sant Pere (Ma-12) es farà per la carretera de Manacor (Ma-15), camí de la Calobra i camí de Carrossa (Ma-3334). La limitació de velocitat quan es travessi el pont haurà de ser de 20 km/h i la distància mínima entre vehicles haurà de ser de cinc metres. A més, per motius de seguretat, la passarel·la es tancarà de 23 h a 7 h del matí.

Avui matí s'ha duit a terme l'acte d'inauguració de l'estructura per part del departament de Carreteres del Consell de Mallorca, a la qual s'hi ha convidat al batle d'Artà, entre d'altres, qui ha agraït la bona predisposició mostrada des del primer moment per la Comandància Superior de l'Exèrcit a Balears i pel Consell de Mallorca en trobar solucions alternatives a la problemàtica generada per la torrentada, i la paciència de totes les persones afectades, la majoria veïns i veïnes, per la situació generada. L’Exèrcit de Terra ha instal·lat la infraestructura en dos dies, després de tres setmanes de feina prèvia, a través del regiment de pontoners de Saragossa. 

Tornar a d'alt