Segueix-nos
29/11/2018
L’exposició sobre els espais públics del poble, a l’Ajuntament
Hi romandrà fins després de les festes de Nadal

L’exposició fotogràfica “L’espai públic forma part de la teva història. Cuida’l”, que es va inaugurar per la Fira, ha estat instal·lada a la planta baixa de l’Ajuntament. Les persones que la vulguin visitar ho podran fer fins després de festes, durant l’horari laboral de l’Ajuntament (de dilluns a divendres, de 8 h a 15 h). 

En aquesta exposició es poden veure diverses persones del poble en alguns dels espais públics amb què tenen un lligam especial i el que es pretén mostrar amb aquestes imatges és, d’una banda, el valor que tenen aquests indrets per a la vida de les persones i, d’una altra banda, la necessitat de conscienciar-nos per tenir-ne cura.

Són moltes les històries que passen en un mateix espai públic, tantes com persones i grups diferents, i, tot i que no es mostren tots els espais que tenim al municipi ni tots els col·lectius existents, en aquesta exposició es posen en valor aspectes dels elements públics que afecten tota la ciutadania.

Així mateix, l’Ajuntament d’Artà considera necessari que els més petits, ciutadanes i ciutadans actius, també prenguin consciència dels espais que són compartits i del que suposa col·laborar fent bones accions per tenir els espais públics cuidats. I, per aquest motiu, s’han organitzat les visites d’alumnes dels diferents centres educatius d’Artà a aquesta exposició, la qual s’emmarca dins la campanya “#EstimArtà, actua amb civisme”, que comprèn altres temes, com ara la gestió de l’aigua, el tractament dels residus o la tinença responsable d’animals de companyia.

Tornar a d'alt