Segueix-nos
27/11/2018
Jornada de tràmits de trànsit derivats de la torrentada a Sant Llorenç
Serà dilluns 3 de desembre a l'Ajuntament llorencí i és necessaria sol·licitar cita prèvia

Aquelles persones afectades per les inundacions del Llevant que hagin de menester realitzar algun tràmit presencial relacionat amb la Direcció General de Trànsit – Prefectura Central de Tràfic – Prefectura Provincial de Trànsit en Illes Balears podran fer-ho el pròxim 3 de desembre a les instal·lacions de l'Ajuntament de Sant Llorenç. Aquesta jornada, segons ens ha referit el propi Ajuntament llorncí, està destinada a totes les persones afectades de qualsevols dels pobles del Llevant perjudicats. 

El dia en qüestió, un dispositiu de la Direcció General de Trànsit es desplaçarà a l’Ajuntament de Sant Llorenç amb la finalitat de realitzar el tràmit que cada un requereixi al mateix moment, o en el cas que no fos possible, es recaptarà la informació a la fi que després es pugui enviar resolt al mateix interessat, facilitant i agilitzant la gestió. 

Els tràmits més freqüents que podreu realitzar són:

  • Canvi de titularitat vehicles.
  • Baixa temporal i alta de baixa temporal.
  • Informe vehicle.
  • Duplicats i renovacions del permís de circulació.
  • Duplicat d’autoritzacions per conduir.
  • Baixa definitiva de vehicles.

Amb tot, per a qualsevol acció, s'haurà de demanar cita prèvia telefonant al 971838393, on s'assignarà una hora. Cal recordar, així mateix, que des del passat 13 de novembre existeix una línia directa d’atenció per a la gent dels municipis afectats per la torrentada.  

Tornar a d'alt