Segueix-nos
13/11/2018
Demà comença la segona fase de tala de pins a Costa i Llobera
L'actuació s'emmarca dins un projecte global de reposició de l'arbrat que cerca donar coherència paisatgística i seguretat a l'avinguda

Demà dimecres, dia 14 de novembre, començarà la segona fase de la tala de pins a l'avinguda de Costa i Llobera, un projecte que s'emmarca dins una actuació global de l'Ajuntament d'Artà d'eliminació preventiva d'arbres i posterior reposició en base a criteris de coherència paisatgística d'una de les principals vies de circulació del poble. En aquesta segona fase es talaran un total de 15 pins (en la primera se'n llevaren cinc al Parc de Can Marín) i més endavant s'iniciarà la fase de reposició de l'arbrat d'acord als criteris tècnics i les espècies que s'exposin a l'informe paisatgístic final que s'està enllestint en aquests moments. Part d'aquest informe va ser exposat la setmana passada a una reunió informativa que el batle i personal de l'Ajuntament mantingué amb veïns i veïnes del poble. La majoria de pins de l'avinguda de Costa i Llobera daten de 1922 i 1925 i aquesta antiguitat, afegida a les seves dimensions, fan necessària aquesta intervenció per evitar que els arbres es converteixin en un problema per a vehicles i vianants. 

Està previst que la tala es realitzi entre dia 14 i dia 16 i entre dia 21 i 23 de novembre, i durant aquests dies els trams afectats sofriran canvis de circulació del trànsit. Així, del 14 al 16 de novembre, s'actuarà entre el quarter de la Guàrdia Civil i l'Estació, i es restringirà l'estacionament al pàrquing de la zona. La circulació del trànsit en direcció a Cala Rajada es podrà fer pel carrer del Tren, i la circulació en direcció contrària es farà pel carrer Josep Melià i Pericàs. Així mateix, el bus de línia no sofrirà canvis i es podrà aturar al lloc de sempre. 

Finalment, en el cas que hi hagi d’haver altres canvis que afectin la circulació, se n’informarà a través de la web i el Facebook de l’Ajuntament.

Documents relacionats
Tornar a d'alt