Segueix-nos
26/10/2018
Mesures per pal·liar la problemàtica del camí de la Calobra
Avui a l'Ajuntament s'han reunit el batle, el cap de la Policia Local, membres del Consell de Mallorca i representants de la Guàrdia Civil

A la reunió duita a terme avui dematí s'han estudiat diverses opcions, algunes d'elles manifestades per la ciutadania, per poder donar una resposta a la problemàtica que tenim al camí de la Calobra a causa del tancament del tram del pont de la carretera MA-12. Així, s'han acordat els punts següents:

- A principis de la setmana que ve es donarà pas alternatiu amb un semàfor al camí de la Calobra. A partir de dilluns, durant les hores de més afluència, hi haurà vigilància policial per vetlar que no hi hagi problemes de circulació.

- A la carretera MA-15 està previst obrir un carril d'incorporació per accedir al camí de la Calobra i no obstaculitzar la via per als vehicles que circulen cap a Manacor. Això suposarà realitzar obres en aquest punt de la carretrea i s'espera tenir-les acabades a finals de la setmana que ve.

- Paralel·lament a aquestes actuacions, es definirà fins a quin tonatge es pot circular pel camí de la Calobra.

 

Tot i això, l'Ajuntament recomana utilitzar i circular per altres vies alternatives, com ara el camí de Conies, i fa a saber que el camí de l'Hort de Carrossa ja està obert al trànsit.

 

 

Tornar a d'alt