Segueix-nos
25/10/2018
Vint-i-vuit famílies d'Artà i la Colònia rebran els ajuts socials per les inundacions
La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació començaren a pagar el dilluns els ajuts d’emergència social extraordinaris

Els afectats per les inundacions del Llevant començaren a rebre el dilluns els primers ajuts autonòmics. La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació donà l’ordre de pagament dels ajuts d’emergència social extraordinaris, aquells que van destinats a reposar equipament bàsic de la llar habitual i que permeten a les famílies romandre a ca seva. En total, s’han concedit 311 ajuts socials d’emergència, que corresponen a 149 habitatges que han perdut tot l’equipament bàsic i 162 habitatges on les pèrdues han estat parcials. Al nostre municipi seran 28 les famílies que les rebran (19 de la Colònia i 9 d'Artà). 

El Govern ha informat que el 48 % dels habitatges han estat pèrdua total i, per tant, rebran fins a 5.500 euros per la compra de material necessari (rentadores, cuina, forn, llit, taula i cadires, porta d’entrada, etc.). La resta rebran fins a un màxim de 4.000 euros. El pressupost assignat per a aquests ajuts ascendeix a 1.350.000 euros, i ja se n’han concedit 1.066.000. Ara per ara, un treballador social continua sobre el terreny per visitar i tramitar aquells casos que encara puguin ser valorats i el telèfon 606 803 299 continua operatiu fins el mes de novembre per comunicar qualsevol cas que es pugui acollir a aquesta línia d'atenció.

Tornar a d'alt