Segueix-nos
19/10/2018
Les contribucions ciutadanes i col·lectives no aturen d'arribar
L'Ajuntament de Sóller ha organitzat una xarxa comunitària de solidaritat amb dos caps de setmana d'activitats amb recaudació per als pobles afectats

Són moltes, moltíssimes, les demandes d'ajuda i col·laboració que ens han arribat d'ençà del temporal. Peticions particulars, col·lectives, d'associacions i institucions, tant des del municipi com de fora, i des de l'Ajuntament donam les gràcies per tota aquesta solidaritat. Per això, el dimarts s’obrí un compte corrent a La Caixa amb aquesta finalitat. L’entitat bancària, a més, va fer una aportació de 6.000 € i ahir mateix, per exemple, l’associació Cala Ratjada INSIDER hi contribuí amb una donació de 2.000 euros. També han estat molts els ciutadans i ciutadanes anònims, que a títol individual han contribuït econòmicament a la causa. Des de l’Ajuntament reiteram el nostre agraïment per a tota aquesta gent.

Volem destacar, així mateix, una iniciativa col·lectiva que ens arriba de Sóller i que neix de les moltes demandes d’ajuda cap els pobles afectats, en aquest cas cap a Artà. Des de l’Ajuntament de Sóller es decidí fer una reunió per canalitzar totes les propostes que rebien i les convertiren en una xarxa comunitària de solidaritat que els ha donat per omplir dos caps de setmana d’activitats. A més a més, les entitats i les persones han decidit activitats de recollida de diners i l’Ajuntament les ha planificat i donat difusió.

Tornar a d'alt