Segueix-nos
16/10/2018
L'Ajuntament retirarà els residus especials a la zona rústica afectada pel temporal
Dijous i divendres es durà a terme la recollida d'aquests residus, que hauran d'estar separats correctament

L'Ajuntament ha preparat un dispositiu especial de recollida de residus a la zona rústica en cases afectades per les inundacions. Per això, l'empresa de recollida municipal passarà dijous 18 i divendres 19 d'octubre durant el matí per retirar aquests residus.

Per poder retirar-los, els residus han d'estar separats correctament (voluminosos -matalassos, mobles, etc.-, metalls i enderrocs) i s'han de dipositar a la vorera d'algun camí per on pugui accedir el camió.

Les persones que vulguin tenir aquest servei s'han de posar en contacte amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de manera presencial o per telèfon al 971 829 595 (horari d’oficina), enviar un correu a ajuntament@arta.cat o registrar una incidència a l'app de l'Ajuntament (*). En tots els casos, s'ha d'indicar la localització i adjuntar algunes fotografies.

L'Ajuntament agraeix la difusió d'aquest comunicat per poder arribar al màxim de persones interessades, ja que, després d'aquests dos dies, no es passaran a recollir aquests residus i cadascú s'haurà de fer càrrec de dur-los al Parc Verd.

(*) L'Ajuntament disposa d'una app mòbil per poder comunicar incidències i també per estar informats de les notícies i els avisos municipals. El nom de l'app és "Ajuntament Artà" i es pot descarregar des del Google Play o l'App Store.

Tornar a d'alt