Segueix-nos
11/10/2018
Informació actualitzada sobre la gestió dels efectes del temporal (11/10/2018)

Són molts els missatges que circulen per les xarxes socials i via telefònica.

Per això, cal estar coordinats i poder facilitar la informació pertinent per a cada situació.

Així, des de l’Ajuntament us informam de diversos aspectes destacats que s’han de tenir presents:

- S’ha elaborat un mapa de carreteres i camins tallats en el nostre terme municipal perquè les persones que hagin de circular puguin prendre les precaucions oportunes. Es pot consultar aquí (s'ha de tenir instal·lada l'app "Google Earth").

- S’estan fent tasques de neteja, sobretot a carreteres i a la zona de la Colònia, amb brigades municipals i l’Ibanat. És molt important que les persones que tenguin immobles danyats o malmesos facin fotografies de les zones afectades abans de fer la neteja de cara a la possible compensació mitjançant diferents línies d’ajuts.

- Avui es restablirà el servei de recollida de residus a la Colònia.

- Així mateix, el pont d’accés a la Colònia ja està reparat i obert al trànsit.

- En conèixer les ajudes que es puguin facilitar (socials, individuals per danys materials i de l’Estat), l’Ajuntament en farà la difusió pertinent a través dels seus canals oficials.

- D’altra banda, el Govern de les Illes Balears ha informat que el Consorci de Compensació d’Assegurances ha habilitat els telèfons 902 222 665 i 952 367 042, de dilluns a divendres, de 9 h a 18 h, per demanar les compensacions pels danys de les inundacions a la zona de Llevant.

- Les persones que necessitin comunicar a l’Ajuntament danys que hagin sofert ho poden fer al 971 829 595 (horari d’oficina) o enviant un correu a ajuntament@arta.cat especificant a l’assumpte “Danys causats pel temporal”.

 

De tota manera, a mesura que sorgeixin noves informacions, us mantendrem informats a través dels canals municipals oficials.

Tornar a d'alt