Segueix-nos
10/10/2018
Recomanacions i mesures a tenir en compte a causa del temporal

A causa dels efectes del temporal, l'Ajuntament informa d'alguns aspectes a tenir en compte:

- Ja s'ha habilitat un carril a la carretera de la Colònia per entrar i sortir d'aquest nucli només en el cas que sigui nececessari desplaçar-se. També està previst que avui capvespre es pugui restablir la circulació. Així mateix, es demana a la població molta precaució, sobretot en els ponts, perquè no es coneix l'estat en què es troben. 

- Avui, a la zona de la Colònia, no hi haurà recollida de residus.

- La Creu Roja ha habilitat un telèfon d'ajuda per a persones damnificades (900 600 112).

- Així mateix, l'Ajuntament demana a totes les persones que s'han ofert com a voluntàries que contactin amb la Direcció General d'Emergències (971 177 700), des d'on coordinaran tot el voluntariat.

- Si algú necessita habitatge o queviures, pot telefonar al 600 409 966, número habilitat per la Creu Roja per a aquests tipus d'incidències.

D'altra banda, l'Ajuntament demana tranquil·litat i que no s'obstaculitzin les tasques dels serveis que fan feina per millorar, tan aviat com sigui possible, aquesta situació. 

Finalment, el consistori vol agrair totes les mostres de suport rebudes i demana col·laboració a la ciutadania per retornar a poc a poc a la normalitat.

Tornar a d'alt