Segueix-nos
10/10/2018
COMUNICAT SOBRE ELS EFECTES DEL TEMPORAL

A causa del temporal, des de l’Ajuntament d’Artà ahir es varen posar tots els mitjans disponibles per atendre totes les situacions d’emergència. L’Ajuntament encara no pot fer una valoració de tots els danys, però està fent feina per valorar la situació actual i conèixer l’abast per poder coordinar i programar totes les actuacions a fer. Per aquest motiu, l’Ajuntament agraeix tota l’ajuda que han ofert la ciutadania, els municipis veïnats, Capdepera i Son Servera, ONG i empreses, i tot d’una que sigui posible l’Ajuntament s’hi posarà en contacte per coordinar aquestes tasques.

Ara mateix, l’Ajuntament recomana a tothom que eviti desplaçar-se si no és estrictament necessari, ja que hi ha perill i es col·lapsen les poques vies disponibles que han de quedar lliures per als vehicles d’emergències i, sobretot, es demana molta precaució a ponts i carreteres.

Per a la gent que és a la Colònia, es demana molta precaució, perquè la carretera està tallada. En aquests moments es fa feina per habilitar un carril de circulació (entrada i sortida) i està previst que en unes hores estigui llest.

Així mateix, a les 11 h està prevista una junta de portaveus per estudiar la situació i determinar les actuacions que s’han de fer.

L’Ajuntament d’Artà lamenta haver de comunicar la defunció de Rafel Gili Sastre, exbatle d’Artà, a causa dels efectes del temporal i informa que avui dematí hi havia dues persones desaparegudes, tot i que a hores d’ara ja se n’ha localitzat una.

En el cas d’haver de comunicar una emergència, us demanam que telefoneu a la Policia Local (tel. 971 835 410 / 609 863 325), des d’on es coordinen i atenen totes les actuacions, i que no useu les xarxes socials.

Tornar a d'alt