Segueix-nos
06/09/2018
El Teatre d'Artà acollirà el taller obert a la ciutadania per a l'ampliació del Parc Natural
Serà el dijous 13 de setembre a les 19 hores

Tota aquella gent interessada en conèixer el projecte d'ampliació del Parc Natural de la Península de Llevant que està duent a terme actualment la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears podrà fer-ho el pròxim dijous, dia 13 de setembre, a les 19 hores, al Teatre d'Artà, on se celebrarà el darrer taller del procés de participació. Les persones interessades es poden inscriure escrivint a participacio@hidria.es o cridant al 649 30 31 30. 

El procés participatiu d'ampliació del Parc s'inicià per juliol amb la realització de quatre tallers sectorials adreçats a entitats dels municipis afectats: Artà, Capdepera i Santa Margalida. D’altra banda, s’habilità un qüestionari en línia, obert a tota la ciutadania, per a recollir les diverses opinions i perspectives, de manera anònima, sobre l’ampliació del Parc. Les aportacions de tots els participants s’organitzaran en un document final, el qual serà un element bàsic per a la planificació del nou espai natural protegit.

Dies enrere, l'equip de govern de l'Ajuntament d'Artà es reuní amb el conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, i li presentà una proposta per sextuplicar el Parc dins el territori terrestre del municipi, amb el consens majoritari de la corporació. S'abordaren altres qüestions relatives al procés. 

Documents relacionats
Tornar a d'alt