Segueix-nos
16/08/2018
Programa d'activitats de les festes de Sant Roc 2018
Es celebren entre el 14 i el 26 d'agost a la Colònia de Sant Pere

Les festes de Sant Roc es celebren a la Colònia de Sant Pere entre el 14 i el 26 d'agost. Vos deixam el programa de les festes: 

 

Dimarts 14 d’agost

A les 19:30 h, a la plaça de Sant Pere i voltants, inici de les Festes de Sant Roc amb la gran batucada de TREMOLARTÀ. Organitza: Comissió de Festes.

A les 21 h, a la plaça de Sant Pere, PAELLA A BENEFICI DE LA PARRÒQUIA. Preu: 10 €. Els tiquets es poden comprar al Bar Centre o als membres del Consell Parroquial. Les taules es podran col·locar a partir de les 18 h. Organitzen: Consell Parroquial i un grup de coloniers.

Dimecres 15 d’agost

A les 12:30 h, als voltants de la platja de la Colònia farem el VERMUTET DE SANT ROC, amenitzat per la xaranga ELS ESPARRALLS i els DJs SOM VINILS, amb menjar i beure a voler. Organitza: Centre Cultural

A partir de les 18 h, PINTADA DE CAMISETES a la plaça de Sant Pere. Cada infant ha de dur una camiseta de color clar per poder pintar-la. A continuació, carreres de Joies; canyes amb premis per als participants. Organitza: AMIPA.

A partir de les 19:00 h, als voltants de la mateixa plaça, PASSEJADES EN PONI PER A INFANTS. Organitza: Centre Cultural.

Des del 15 d’agost, a les 20 h, i fins acabar existències, la TÓMBOLA PARROQUIAL obrirà les portes a l’antiga escoleta de la plaça, on podreu trobar premis meravellosos. Organitza: Consell Parroquial.

A les 21.30 h, inici del correfocs infantil a càrrec dels DIMONIS DE SON GANXO, a la plaça de Sant Pere. Organitza: Ajuntament d’Artà

Dijous 16 d’agost

De 10 a 12 h, BERENAR DE SANT ROC, amb música en directe i pintada de cares, a la terrassa del supermercat Aprop.

A les 20 h, al pati de Can Sureda (passeig marítim), CONCERT DE MÚSICA CLÀSSICA. Organitza: Amics de la Música.

 

A les 22 h, CINEMA A LA PLAÇA. Projecció de la pel·lícula C’EST LA VIE. Organitzen: Centre Cultural i Teatre d’Artà.

Divendres 17 d’agost

A les 21 h, a la plaça de Sant Pere, SOPAR A LA FRESCA. Les taules es podran col·locar a partir de les 18 hores. L’associació Artà empresarial convidarà a llet freda amb ensaïmada. Després del sopar hi haurà música dels DJs SOM VINILS. Organitza: AMIPA.

Durant aquest sopar es farà una GRAN RIFA A BENEFICI DE LES FESTES, de tots els objectes donats per particulars i emprenedors. Procurau dur menuts abastament per comprar molts de bitllets, ja que els premis (que podeu veure relacionats al final del programa) són, com sempre, extraordinaris. Els bitllets de la rifa també es poden comprar de forma anticipada al forn Pedro Garau. Organitza: Centre Cultural.

Dissabte 18 d’agost

TROFEU FERRUTX D’OPTIMIST. En acabar hi haurà berenar per a tots els participants i lliurament de trofeus. Organitza: Club Nàutic.

A les 19 h, CONCURS DE CASTELLS D’ARENA, a la platja de la Colònia, per a grups de tres infants amb un adult supervisor; edat mínima de 3 anys (màxim de 15 grups). L’horari per apuntar-s’hi serà de 17 h a 18.30 h. Organitza: Joves de la Colònia.

A les 23:00 h, GRAN VERBENA A LA PLAÇA DE SANT PERE, amb l’actuació dels grups: HAKUNA MATATA, DUPLICATS, PIRATES PIRATS i EL DJ RUBÉN. Organitza: Comissió de Festes.

A partir de les 24 h, al Restaurant Sa Xarxa festa CARNAVAL D’ESTIU, amb DJ i Saxo en directe. Qui hi vagi disfressat serà obsequiat amb un coktail de benvinguda.

Diumenge 19 d’agost

A les 18:30 h, BOTI-BOTI i, per acabar, FESTA DE L’ESCUMA, a la plaça de la Bassa d’en Fasol. Organitza: Ajuntament d’Artà

A les 22 h, a la plaça de Sant Pere, vetllada de BALL DE BOT, a càrrec d’ARTÀ BALLA I CANTA. Organitza: Ajuntament d’Artà

Altres activitats a la Colònia durant el mes d’agost

Divendres 10 d’agost

A les 21 h, XIX TORNEIG VÒLEI PLATJA 4X4 NOCTURN, a la platja de la Colònia. Categoria única: els equips poden ser masculins, femenins o mixtes. En el cas que hi hagi infantils, jugaran al principi. Inscripcions fins dia 9 d’agost, a l’Oficina Municipal o a Joan Marti. Organitza: Club Vòlei Artà.

Dissabte 25 d’agost

A les 21 h, el Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere convida tots els socis a un SOPAR A L’ESPLANADA DEL PORT. Després del sopar hi haurà̀ orquestra i ball per a tots. Els tiquets del sopar es podran recollir a les oficines del Club fins al 23 d’agost. Cada soci pot anar-hi amb un acompanyant, gratuïtament (els no socis també podran anar-hi pagant la part corresponent). Organitza: Club Nàutic.

Diumenge 26 d’agost

A les 22:00 h, a l’esplanada del moll, CINEMA A LA FRESCA per a tothom. Organitza: Club Nàutic.

Tornar a d'alt