Segueix-nos
10/07/2018
La revista '365 dies' ja és al carrer
L'Ajuntament ha editat per segon any un recull de les informacions més significatives del darrer any per arribar a totes les llars del municipi

'365 dies' és una publicació que recull les informacions municipals més significatives esdevingudes a Artà en el darrer any i els projectes que preveu posar en marxa l'Ajuntament en l'exercici en curs, així com l'estat d'execució del Pla d'acció municipal i dels comptes municipals. S'ha editat per segon any consecutiu i des de fa uns dies és a les vostres llars.

L'objectiu del consistori amb l'edició d'aquest butlletí és arribar a tota la població resident a Artà i a la Colònia de Sant Pere mitjançant un canal de comunicació que estigui a l'abast de tothom, com és el paper, en una època en què els suports digitals ho copsen tot amb la seva immediatesa. Prova d'aquesta situació és que en el període que va del tancament de la revista fins la seva distribució a la població, aquests dies, dues de les informacions de les quals se'n fa ressó, com són el litigi per la titularitat de les murades de Sant Salvador i la compra de la finca des Canons per part del Govern balear, han patit canvis. 

En cas de no tenir-lo, podeu aconseguir el butlletí a l'OAC de Can Solivelles o a l'oficina municipal de la Colònia.  

 

Tornar a d'alt