Segueix-nos
05/07/2018
Sus a les obres al Poliesportiu Na Caragol
L'actuació consisteix en la reforma i ampliació del recinte i les previsions situen el termini de feina en uns cinc mesos

Avui s'ha firmat l'acta de comprovació del replanteig de les obres de reforma i ampliació del Poliesportiu Na Caragol, que marca l'inici de les obres de la primera fase del projecte. Està previst que aquestes obres durin 5 mesos. La inversió de l'Ajuntament és de 622.042,55 euros, part dels quals procedeixen del Consell de Mallorca. 

En aquesta primera fase s’abordarà la reforma interior en planta baixa del Poliesportiu, així com la redistribució interior dels usos actuals i la creació de noves dependències (sales d'entrenament ampliables). Es modificarà l’actual accés a l’interior del pavelló amb un punt d’informació i control en la seva entrada; es disposaran tres aules separades per panells retràctils que possibilitaran, en cas de necessitat, la seva conversió en una sala de majors dimensions amb un bany i magatzem annexos, una zona de taller, un bany per als àrbitres, un bany adaptat, un espai destinat a una connexió amb un futur pavelló, un infermeria, dos nuclis de vestidors amb banys i dutxes, sala de gimnàs, dos magatzems per vòlei i bàsquet. A més, s’adaptarà el passadís als vestidors amb armaris per a material escolar i taquilles. Finalment, s’ampliarà un espai per instal·lar-hi els grups de pressió i col·locar-hi els dipòsits d’aigua contra incendis.

Tornar a d'alt