Segueix-nos
25/04/2018
El Cicle de Conferències de la Universitat Oberta per a Majors començarà dia 10 de maig
Enguany és la tercera edició que s'organitza a Artà

Ahir es va presentar a la UIB "La Universitat Oberta per a Majors als Pobles de Mallorca", un programa en què l'Ajuntament hi pren part i que ofereix un cicle de 5 conferències impartides per professorat de la universitat i de temàtica variada.

Enguany les xerrades es duran a terme al CEPA Artà, amb qui l'Ajuntament hi té un conveni per impartir cursos dirigits a persones adultes. Cal dir que aquestes conferències són obertes a tot el públic interessat, però pels majors de 50 anys tenen la possibilitat d’obtenir un certificat d’assistència expedit per la Universitat si assisteixen a la major part d’aquestes xerrades.

A la presentació hi assistiren la regidora d'Educació de l'Ajuntamet d'Artà, M. Antònia Sureda, i la tècnica responsable del programa. Així pogueren conèixer de primera mà com funciona l'experiència a altres pobles que també participen del programa així com intercanviar parers amb els responsables directes de la universitat.

L'Ajuntament aposta per aquest tipus de programes que, tal i com ho defineixen des de la universitat, estan emmarcats en el paradigma de l'aprenentatge al llarg de la vida. Aquest és un projecte que no només millora els coneixements de la gent gran, sinó també la seva qualitat de vida.

Si voleu conèixer les conferències d'enguany, clicau aquí.

Galeria fotogràfica de l'acte

Tornar a d'alt