Segueix-nos
22/04/2018
Artalaiòtica s'assenta com a referència divulgativa de l'antiguitat i la prehistòria a Mallorca
Notable participació depúblic als tallers i activitats programades a la fira

La II Fira Prehistòrica i de l'Antiguitat de Mallorca, Artalaiòtica, s'ha celebrat aquest passat cap de setmana a Artà, amb una oferta de tallers i activitats concentrats en la jornada de dissabte, que la consolida com una cita indispensable per conèixer els orígens i l’evolució de la nostra civilització i un esdeveniment divulgatiu de l'antiguitat i la prehistòria a l'Illa. Catorze tallers temàtics manuals per a grans i per petits i un mercat d’artesania, gastronomia, exhibicions que se situà als voltants de la plaça del Conqueridor, conformaren el gruix d'activitats del dissabte. 

La Fira va ser inaugurada el divendres, a la sala polivalent de Na Batlessa, i posteriorment es va poder assistir a la mostra fotogràfica ‘Una ullada al patrimoni arqueològic d'Artà’, d’Agustí Torres, i a un col·loqui sobre la visió de l’Administració respecte de la conservació, protecció i divulgació del patrimoni. El Mercat Cobert acollí la ‘Gustatio Romana’, un sopar teatralitzat amb música en viu que recrearà un sopar a l'Antiga Roma, que completà l'aforament.

Tallers didàctics i divulgatius

L'oferta de tallers gaudí de l'acceptació dels assistents, que varen poder saber com se feia foc a l'antiguitat, conèixer el mètode de construcció d'una naveta gegant o conèixer els secrets de les excavacions a un jaciment, entre moltes altres curiositats.  

Tornar a d'alt