Segueix-nos
22/04/2018
La prova ciclista 312 provocarà restriccions de trànsit el dissabte horabaixa
Des de les 15 fins a les 21 hores i haurà algunes vies tallades i se n'habilitaran d'alternatives

La prova ciclista 312 arriba a Mallorca el dissabte 28 d'abril i provocarà regulacions i restriccions del trànsit de vehicles a diferents carreteres de Mallorca. Per als conductors que hagin de sortir o arribar a Artà i la Colònia de Sant Pere, aquestes incidències se concentraran en la franja horària que va des de les 15 hores fins a les 21 hores, moment en què s'ha fixat la finalització de la prova. Avançam informació que pot ser d'utilitat per als residents d'Artà i la Colònia: 

- Sortida de la Colònia de Sant Pere: només se podrà circular en direcció a Artà. 

- Arribada a la Colònia de Sant Pere: si hi voleu anar des d'Artà, s'haurà de circular fins a Manacor i agafar el Camí de Conies. 

- Sortida d'Artà: Se podrà fer de manera hbitual per anar a Manacor i també en direcció Cala Rajada. Per anar a Alcúdia la carretera estarà tancada i serà obligatori agafar alternatives per Manacor. 

- Arribada a Artà: Se podrà fer de manera habitual des de la Colònia i des de Cala Rajada. Per arribar a Artà des de Manacor s'haurà de fer per Son Servera i la carretera de Canyamel. 

La Policia Local d'Artà, la Guàrdia Civil i el personal voluntari de l'organització se situaran en diferents llocs per informar de les restriccions i les alternatives a seguir. Aquí podeu consultar el plànol d'Artà amb els horaris i restriccions de trànsit que ha preparat la Policia Local. I aquí la informació de carreteres de la prova.

Conduïu amb precaució i paciència.  

Documents relacionats
Tornar a d'alt