Segueix-nos
13/04/2018
L'Ajuntament coneix de primera mà les mancances de les barriades del municipi i els anima a fer propostes col·lectives
Fins el 17 d'abril la ciutadania té temps per remetre per internet o a les oficines de l'Ajuntament les seves propostes de millora dels pressupostos participatius

El pròxim dimarts, dia 17 d'abril, clou el termini de presentació de propostes de la ciutadania en el procediments dels pressupostos participatius que Artà duu a terme per segon any consecutiu. Com se sap, les propostes poden fer-se via 'on line', emplenant el formulari digital que trobareu al web de l'Ajuntament, o bé presencialment, a les Oficines d'Atenció Ciutadana d'Artà i la Colònia o a les biblioteques d'ambdós nuclis.

Dins aquesta fase del projecte, l'Ajuntament ha volgut acostar-se més a la ciutadania per conèixer els seus dubtes i suggeriments i per aquest motiu organitzà una sèrie de reunions per barriades d'Artà i a la Colònia en les quals hi participaren el batle, Manolo Galán, i el regidor de Manteniment i Infraestructures, Manolo Rocha. L'avaluació de les trobades és positiva perquè la gent va poder manifestar el seu parer en els temes que afecten a la barriada i al poble, i es va fer palès un sentiment de col·lectivitat de barri, de preocupació per qüestions comunes, que va anar més enllà dels problemes particulars dels assistents. S'animà a presentar propostes de barri. Cal destacar que les preocupacions majoritàries tenen a veure amb falta de neteja, manca de senyalització i ordenació de trànsit i manca de presència policial, tot i que cada barri presentà les seves singularitats. 

També s'han dut a terme reunions amb entitats ciutadanes i associacions, amb clubs esportius i amb els centres d'educació secundària del municipi per convidar-los a formar part del procés dels presupostos participatius, i informar i explicar com es poden fer les propostes. 

Tornar a d'alt