Segueix-nos
12/04/2018
Artalaiòtica consolida la seva proposta amb una completa oferta de tallers i activitats
Consultau el programa de la II Fira Prehistòrica i de l'Antiguitat de Mallorca

La II Fira Prehistòrica i de l'Antiguitat de Mallorca, Artalaiòtica, se celebrarà a Artà els pròxims dies 20 i 21 d'abril, amb un complet programa de tallers i activitats que la consolida com una cita indispensable per conèixer els orígens de la nostra civilització.

La inauguració de la Fira tendrà lloc el divendres 20 d'abril, a les 18.30h, a la sala polivalent de Na Batlessa, i correrà a càrrec de les autoritats locals, insulars i dels organitzadors. Posteriorment s'inaugurarà la mostra fotogràfica 'Una ullada al patrimoni arqueològic d'Artà', d'Agustí Torres, i a les 19 hores se celebrarà un col·loqui sobre la visió de l'Administració respecte de la conservació, protecció i divulgació del patrimoni, en la que hi prendran part diferents veus autoritzades en la matèria. Finalment, a les 21 hores el Mercat Cubert acollirà la 'Gustatio Romana', un sopar teatralitzat amb música en viu que recrearà un sopar a l'Antiga Roma. L'aforament és de 30 places i és necessari inscriure's-hi.

El dissabte, per la seva part, el recinte firal obrirà les portes a les 11 hores, amb paradetes d'artesania, gastronomia, exhibicions i diferents tallers (construïm Naveta Gegant, excavam el passat, fem foc, camins de sal...) per a grans i petits, alguns dels quals requereixen d'inscripció prèvia. Consultau aquí el programa i les activitats amb inscripció.   

Documents relacionats
Tornar a d'alt