Segueix-nos
10/04/2018
Gran èxit de la trobada intergeneracional al Centre de Dia
Els i les usuàries del Centre i una quinzena de nins i nines realitzaren en comú diverses activitats plàstiques i físiques durant la Setmana Santa

El Centre de Dia d'Artà dugué a terme per Setmana Santa una trobada intergeneracional entre la gent gran i una quinzena de nines i nins d'entre 3 i 12 anys d'edat procedents, per una part, de famílies ateses a l’àrea social  de l'Ajuntament i, per l'altra, de les famílies dels treballadors i treballadores del propi Centre. Al llarg de quatre dies (des del dimarts 3 al 6 d'abril) els participants realitzaren un seguit d'activitats de diferent caire per generar dinàmiques en comú, com foren l'elaboració de crespells i robiols, la creació d'un arbre de l'amistat, la decoració i recerca d'ous de Pasqua, un taller de pintura o la realització de diferents activitats d'estimulació física i cognitiva, entre d'altres, tot sense alterar significativament les rutines que es duen a terme en el Centre de Dia. És la primera vegada que es programa una iniciativa d'aquestes característiques al Centre de Dia d'Artà i en vista del grau de satisfacció que han transmès els participants, molt elevat, tot fa pensar que no serà la darrera.

Exposició

Una de les activitats de la trobada va ser el taller de pintura amb aquarel·la, en què per parelles, una persona gran i un menor havien de pintar una escena que se'ls mostrava. El resultat, una trentena de làmines, seran objecte properament d'una exposició artística que el centre prepara per mostrar els diferents punts de vista dels seus autors, amb les seves diferències i les seves semblances.

Tornar a d'alt