Segueix-nos
14/02/2018
El divendres, darrer dia per fer aportacions ciutadanes per al vial de Caloscamps
En la primera reunió, el passat divendres, s'explicà el procés, es resolgueren dubtes i recolliren opinions i suggeriment dels veïns

El procés per definir el projecte de vial costaner que enllaçarà s’Estanyol amb Caloscamps es troba en fase de recollida de les aportacions ciutadanes. Després de la primera reunió amb veïns i persones interessades, el passat divendres, l’Ajuntament d’Artà obrí el termini perquè la ciutadania pogués fer les seves propostes per via telemàtica, a la web o enviant un correu electrònic a proposa@arta.cat, o de forma presencial, a les oficines d’atenció ciutadana (OAC) de la Colònia i Artà. El termini per fer aquestes aportacions finalitza aquest divendres, 16 de febrer. Posteriorment l'equip redactor treballarà un document a partir de la informació recollida aquests dies i a la reunió, i presentarà les variants que seran debatudes i explicades en futures trobades, segons vagi avançant el projecte.

El passat divendres 9 de febrer va tenir lloc al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere la primera reunió del procés, que comptà amb l'assistència de 45 persones que escoltaren en primer lloc una introducció del batle, Manolo Galán, sobre l’objecte de la convocatòria i la situació actual del projecte, i després conegueren alguns detalls del mateix de la mà dels tècnics. Se presentaren els antecedents, se detallà la subvenció rebuda i se donaren a conèixer actuacions similars a altres indrets. S’aclariren dubtes i s’obrí un debat ric en idees que s’anaren recollint per incorporar-les al procés. 

Tornar a d'alt