Segueix-nos
08/02/2018
Avís: Canvis a l'Hospital de Manacor per l'inici de les obres al Servei d'Urgències
La Conselleria de Salut dóna una sèrie de recomanacions per facilitar-hi l'accés

Aquests dies comencen les obres de la primera fase del Pla director de l’Hospital de Manacor i des de la Conselleria de Salut ens han donat la següent informació perquè sigui tinguda en compte per tota aquella gent del municipi que hagi d’acudir al Servei d’Urgències.

Per una banda hi haurà canvis en la circulació i es recomana fixar-se en els senyals indicadors d’aquests canvis, que indicaran com arribar al Servei d’Urgències. Es recorda que pel vial d’accés a Urgències només hi poden passar els vehicles que traslladin pacients i que s’han de respectar aquests nous senyals per al bon funcionament del Servei.

Per qüestions de seguretat està permès que entri al Servei d’Urgències un sol acompanyant amb cada pacient. A la porta d’entrada se donarà una targeta d’autorització, que s’ha de tornar en sortir. Després hi podrà entrar un altre acompanyant, però només un per pacient. Es recomana també seguir sempre els nous circuits i les indicacions del personal de l’Hospital i es recorda que, abans d’acudir al Servei d’Urgències, és important consultar el metge / la metgessa de família del centre de salut, o fins i tot el servei del 061 anomenat “Salut respon”. El Servei d’Urgències només atén les emergències i les urgències; per a altres consultes, s’ha d’acudir al centre de salut de cada pacient.

Tornar a d'alt