Segueix-nos
25/01/2018
L’Ajuntament d’Artà anunciarà el dilluns després del Ple la seva decisió sobre la sentència de la titularitat de les murades de Sant Salvador
La junta de portaveus ha escoltat avui l’opinió del seu advocat en la causa, el qual considera que la resolució judicial presenta algunes contradiccions i que hi ha aspectes presentats per l’Ajuntament que no han estat tinguts en compte.

La junta de portaveus de l’Ajuntament d’Artà, formada per un integrant de cada un dels partits amb representació municipal (PP, Independents, El Pi, Alternativa per Artà i PSOE), ha decidit ajornar fins el dilluns, després del Ple Municipal, la seva decisió sobre si apel·la o no la sentència de la titularitat de les murades de Sant Salvador després d’escoltar avui matí l’exposició del seu misser en aquest procediment. En opinió de l’advocat hi ha aspectes documentals i testimonials presentats pel demandant (l’Ajuntament) que no han estat tinguts en compte en la sentència i existeixen arguments jurídics per revisar la resolució. També ha remarcat que la sentència presenta algunes contradiccions.

Una vegada escoltada l’explicació, els portaveus han acordat donar-se un termini per exposar a les seves respectives assemblees aquests arguments i prendre una decisió al respecte. Aquesta se donarà a conèixer aquest pròxim dilluns, dia 29 de gener, després del Ple municipal.

La jutgessa del Jutjat número 5 de Manacor desestimà la demanda interposada per l’Ajuntament d’Artà, que reclamava la titularitat pública dels patis i les murades de Sant Salvador, considerant acreditada la seva possessió per part de l’Església.  

Tornar a d'alt