Segueix-nos
05/12/2017
Artà, entre els 14 municipis implicats en el programa de la Diada de Mallorca
Els pròxims 16 i 17 de desembre s'ha organitzat una visita guiada al poblat talaiòtic de Ses Païsses i un taller de ceràmica

Enguany, per primera vegada, la Diada de Mallorca tindrà una temàtica principal, acordada a la comissió, que serà l'època talaiòtica de l'illa, per tal d'oferir tallers i visites que ens apropin un poc més al naixement de la nostra societat i vinculant el patrimoni històric amb la festivitat. Enguany serà, a més, la primera vegada que la Diada de Mallorca deixa de celebrar-se el 12 de setembre, després d'una feina participativa de documentació i debat de la comissió de la diada i l'acord de ple que el ratifica. Aquest canvi pretén promoure sobretot una diada de la gent i per la gent, amb actes descentralitzats per tota Mallorca i en diversos dies, per tal que tothom ho pugui gaudir. La Diada s’ha descentralitzat a més de 14 municipis implicats, entre els quals s’hi troba Artà, amb més de 75 activitats i actes per a tota la ciutadania i que durarà tot el mes de desembre. 

Així, Artà i el poblat talaiòtic de Ses Païsses tenen cabuda en el programa amb dues activitats programades per als pròxims 16 i 17 de desembre, quan de 10 a 11 i d’11 a 12 hores tindrà lloc una visita guiada al poblat talaiòtic, que constitueix el conjunt arqueològic més important i característic d’Artà. Per altra banda, d’11 a 12:30 hores (també els dos dies) se realitzarà un taller de ceràmica per reproduir un vas prehistòric mitjançant la tècnica de producció ceràmica d'aquella època.

Aquí teniu el programa complet de la Diada.

Tornar a d'alt