Segueix-nos
29/11/2017
El mercadet de Nadal arriba el dissabte a la tercera edició impulsat per Artà Empresarial
La temàtica d’enguany se centra en la importància de la reutilització, el reciclatge i la reducció de residus al nostre entorn; Hi haurà música i tallers i l’encesa dels llums està prevista per a les 18.30 hores

L’associació Artà Empresarial ha organitzat per a aquest dissabte 2 de desembre, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Artà, la tercera edició del mercadet de Nadal que enguany centrarà la seva temàtica en la reutilització, el reciclatge i la reducció de residus. El mercadet obrirà les seves portes a les 10 hores a l’avinguda de la Constitució i oferirà una variada oferta d’activitats i tallers per a grans i petits. Es muntaran paradetes on els firaires posaran a la venta els seus productes artesans i s’han programat diverses actuacions musicals per diferents moments de la jornada.

Durant el matí hi haurà un taller d’automaquillatge i un taller de decoració de galetes de Nadal, activitats d’educació física i música, i també talls de cabells solidaris on la gent podrà tant donar cabells a l’associació ‘Mechones Solidarios’ com fer-se talls de cabells amb un cost de 10€ amb beneficis destinats a  la Creu Roja. L’horabaixa hi haurà contacontes, actuacions musicals i tallers, i a les 18.30 hores s’ha previst l’encesa de llums de Nadal. El mercadet acabarà amb una actuació de música en directe i una ballada a ritme de ‘swing’. Totes les activitats són gratuïtes.

Podeu consultar els detalls i horaris del mercadet en el lloc web d’Artà Empresarial.

Tornar a d'alt