Segueix-nos
17/10/2017
Votació final dels pressupostos participatius

El procés dels pressupostos participatius arriba a la seva darrera fase i ara és el moment d’elegir el projecte que s’ha d’incloure en el pressupost municipal de l’any que ve.

Les propostes finals que es presenten ara són les aportacions que ha fet la gent i que ja han passat per un primer procés de selecció popular, que es va realitzar durant el mes de setembre. Així, del resultat d’aquesta darrera votació, es decidiran els projectes que es duran a terme durant el 2018.

Per saber quines són les propostes a votar, l’Ajuntament ha repartit, casa per casa, un llibret on s’expliquen les 30 propostes (15 d’Artà i 15 de la Colònia de Sant Pere) i la informació necessària per poder fer la votació. Aquesta informació també es pot consultar als edificis municipals i a l'apartat de pressupostos paticipatius de la web de l’Ajuntament (arta.cat).

Així mateix, les persones interessades en votar, ho han de fer en els terminis i els llocs determinats, que són els següents:

- Del 23 al 29 d’octubre, es podran triar i prioritzar les propostes a través de la web municipal (arta.cat) o bé a les oficines municipals d’Artà i de la Colònia de Sant Pere.

- Dimarts 24 d’octubre, també es podrà votar, de 10 h a 12 h, al Mercat d’Artà; i dissabte 28 d’octubre, de 10 h a 12 h, al Mercat de la Colònia de Sant Pere.

Finalment, l’Ajuntament convida tothom a participar d’aquesta decisió i a votar per allò que cregui que serà millor per al poble i la seva gent.

Tornar a d'alt