Segueix-nos
07/09/2017
La Fira arriba a Artà amb una extensa i variada oferta d’oci, tradició, cultura i gastronomia
Demà divendres comença la II Ruta Gastronòmica de Mel i l’Ametlla i s’inaugura l’exposició d’art col·lectiva dels artistes de la marca D’Artà, amb fotografia, orfebreria, escultura i pintura, organitzada per l’Associació Empresarial d’Artà

El gruix de la Fira d’Artà 2017 tendrà lloc aquests divendres, dissabte i diumenge al voltant d’una extensa oferta d’activitats culturals, gastronòmiques i lúdiques que tenen en la tradició i les arrels el seu denominador comú. Amb la necessària col·laboració ciutadana i empresarial, l’Ajuntament ha configurat un variat programa que espera i confia que satisfaci els veïns del municipi i els visitants que passin per Artà entre demà i el diumenge, així com als propis participants.

Demà divendres donen inici algunes activitats. Destaca la segona edició de la II Ruta Gastronòmica del Me i l’Abella, en la qual una quinzena de bars i restaurants del municipi, en col·laboració amb productors locals, oferiran des del migdia diferents plats elaborats per a l’ocasió amb aquests dos ingredients. La Mostra es perllongarà fins el diumenge. També demà, a les 19 hores, s’inaugurarà l’exposició dels artistes de la marca D’Artà, a la sala d’exposicions de Na Batlessa. Jaume Cabrer (fotografia), Sihaya Buisán (escultura), Laura Hedrosa (escultura), Tomeu Moll (quadres amb fil), Carlo Quintavalle (ferro, fusta i pedra), Miquel Barceló Arbós (pintura) i Mario Álvarez (orfebreria) han cedit algunes de les seves obres per a l’ocasió.

El dissabte, per la seva part, se celebrarà un tast de vins, a les 19 hores als Jardins de Na Batlessa, i a la mateixa hora, al carrer Montserrat Blanes, tendrà lloc una trobada popular que sota el nom ‘DArtà, costums i tradició’ pretén recordar fets passats quotidians del poble amb una vetlada pagesa amb sopar, ball i mercadet, entre altres.         

Finalment, el diumenge 20, a partir de les 10 hores, se celebrarà la Fira agrícola i ramadera, en la que se podrà trobar una gran mostra d’animals als voltants de la plaça Conqueridor, així com una variada oferta de tallers, demostracions i degustacions relacionades amb el sector primari i el medi ambient. S’hi podrà trobar la mostra de tractors antics i maquinària agrícola, una exposició de les varietats d’ametlla i raïm que hi ha a Artà, la mostra i tallers de bonsais, una exhibició d’agilitat canina o la jornada de portes obertes del centre d’artesania de la marca D’Artà, a l’antiga Estació del Tren, entre altres. En el programa, penjat a la pàgina web de l’Ajuntament, se detalla tota la informació de la Fira d’Artà 2017, que contempla activitats fins el 30 de setembre.

Tornar a d'alt