Segueix-nos
29/08/2017
Fira d'Artà 2017
Programa d'actes de la Fira d'Artà

DISSABTE 2 DE SETEMBRE

 

A partir de les 18.30 h, vetlada familiar de bàsquet. Vine a gaudir d’un horabaixa amb els amics jugant a bàsquet. Hi haurà partits, concursos (streetball, triples i agility), música i menjar. A la plaça del Conqueridor. Ho organitza: Bàsquet Artà.

 

 

DIUMENGE 3 DE SETEMBRE

 

A les 21 h, actuació de Júlia Colom Project, dins el marc de Sent El Patrimoni. És música que fa néixer i combina sons mediterranis que naveguen entre acords de jazz i ritmes pop. Cada composició està treballada fins a l’últim detall i és innegable la petjada folk de la música popular mallorquina en les seves cançons. Per a aquesta ocasió compta amb músics de primera línia: Joan Arto (guitarra), Llorenç Barceló (Hammond), Pep Garau (trompeta) i Teo Salvà (bateria). A ses Païsses. Preu: 12 € / Reduïda: 10 €. Entrades a la venda a partir de dimecres 30 d’agost, de 19 h a 21 h, a la taquilla del Teatre o al 971829700.

 

 

DIVENDRES 8 DE SETEMBRE

 

A les 20 h, inauguració de l’exposició dels artistes de la marca D’Artà, a la sala d’exposicions de Na Batlessa. Romandrà oberta cada dia, de 19 h a 21 h, i el matí de la Fira. Ho organitza: Associació Empresarial d’Artà.

 

A les 21 h, pamboliada popular solidària, els diners recaptats aniran destinats a la restauració l'òrgan de Sant Salvador.

 

 

DISSABTE 9 DE SETEMBRE

 

A les 18 h, exhibició eqüestre al Centre Hípic d’Artà. Ho organitza: Club Hípic d’Artà.

 

A partir de les 19 h, «D’Artà, costums i tradició», al carrer de Montserrat Blanes. Artà reprèn les seves tradicions i costums en una vetlada pagesa tradicional on es mesclaran sensacions, emocions i divertiment. Soparem i vetlarem com ho feien en temps primer. També podrem conèixer de primera mà productes i serveis d'Artà. Ho organitza: Associació Empresarial d’Artà.

 

A les 19 h, xerrada sobre El maneig del cultiu de la vinya per a obtenir un vi de qualitat, a càrrec de Miquel Gelabert (Bodegues Miquel Gelabert). A la sala polivalent del Teatre d’Artà.

 

De les 19 h a les 23.30 h, tast de vins mallorquins, a càrrec dels mateixos bodeguers, i presentació del Licor d’Ametla Moyà, maridat amb gató d’ametla del cuiner Toni Navarro. Hi haurà un servei de tapes del Restaurant Can Jaume. Als Jardins de Na Batlessa. Preu de l’entrada: 10 €, amb dues tapes de regal. La taquilla tancarà a les 23 h. Ho organitza: Licors Moyà.

A les 23 h, actuació musical de Quartet Jazz Band, a càrrec de Pep Garau (trompeta),Tomeu Garcias (trombó), Llorenç Barceló (hammond) i Enric Fuster (bateria), a la terrassa del Teatre d’Artà.

 

DIUMENGE 10 DE SETEMBRE   

 

A les 9 h, XIII Trobada de Piragües Es Firó. Sortida del moll de la Colònia de Sant Pere fins a la Cova Gran. Inscripcions al 971589118. Ho organitza: Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere.

 

FIRA AGRÍCOLA I RAMADERA D’ARTÀ 2017

 

A la Fira d’enguany podreu trobar una bona mostra d’animals, que s’ubicaran a la plaça del Conqueridor i voltants, i tot un seguit de tallers, demostracions i degustacions relacionats amb fora vila i el medi ambient. 

 

A partir de les 10 h:

 

- Gran mostra d’animals i races diferents: vaques, indiots, galls i gallines, ovelles, cavalls, porcs negres, coloms missatgers, conills, perdius, muls, someres i cans.

 

A més de la mostra d’animals, hi trobareu les activitats següents:

 

- Exposició de les varietats d’ametla i raïm que hi ha al municipi d’Artà, a càrrec de la Cooperativa Sant Salvador.

 

- Passejada amb ponis.

 

- Mostra de tractors antics i maquinaria agrícola.

 

- Mostra i tallers populars de bonsais, a la terrassa de Na Batlessa. Ho organitza: Associació Bonsai — Llevant.

 

- Exhibició d’agility (agilitat canina), l’esport del vostre ca i el vostre, a les 11.30 h i a les 12.30 h, a l’amfiteatre de Na Batlessa. Una manera de poder interactuar amb la vostra mascota, realitzant uns exercicis dinàmics on el ca i el propietari gaudeixen d’una activitat esportiva. Ho organitza: Club Agility Artà.

 

- Estands amb informació relacionada amb totes les activitats esportives i culturals que es duen a terme al municipi d’Artà.

 

- Jornada de portes obertes del centre d’artesania de la marca D’Artà, a l’antiga Estació del Tren. Hi haurà degustació de productes i ofertes especials del dia de la Fira.

 

A partir de les 10 h, tómbola parroquial i tenda de Càrites al Centre Social. Romandran obertes fins a les 14 h.

 

A les 17.30 h, presentació de totes les plantilles del CE Artà per a la temporada 2017-2018, al Camp de Futbol Ses Pesqueres.

 

A les 19 h, partit de futbol del campionat de lliga de segona regional entre els equips CE Artà – CD Cardassar, al Camp de Futbol Ses Pesqueres.

                       

 

DIVENDRES 15 DE SETEMBRE

 

A les 20.30 h, 30 Aniversari de Ràdio Artà Municipal. La ràdio artanenca començà les seves emissions dia 11 de maig de 1987. L’acte servirà per fer una mirada al passat, però també al present i al futur. Si no podeu assistir-hi, podreu seguir-lo en directe a través de www.radioarta.cat o al 107.9 de l’FM des d’Artà i al 107.3 de l’FM des de la Colònia. L’acte comptarà amb la col•laboració especial de l’Orfeó Artanenc.

 

 

DISSABTE 16 DE SETEMBRE

 

A les 12 h, XII Trofeu Faralló d’Albarca. Ho organitza: Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere.

 

XXVI Cursa Popular de la Fira d’Artà, al Poliesportiu Na Caragol:

 

- A les 17.30 h, iniciació (nascuts el 2010 i posteriors), 300 metres.

- A les 17.40 h, benjamins (2008-2007), 500 metres.

- A les 17.55 h, alevins (2006-2007), 800 metres.

- A les 18.05 h, infantils (2004-2005), 1.600 metres.

- A les 18.05 h, cadets (2002-2003), 2.000 metres.

- A les 18.15 h, marxa nòrdica, 11.600 metres.

- A les 18.45 h, absoluta, 12.630 metres.

Inscripcions: www.elitechip.es. Preu per Internet: 5 € / Preu del dia de la cursa: 10 €. Nins i nines: gratuït. Ho organitza: Club Atletisme Artà.

 

A les 21 h, presentació del disc Emotional Tourist, a càrrec de MAICO. Aquest grup, format a Mallorca amb influències de tot tipus, des del pop a la música clàssica o el rock, venen a presentar el seu treball al Teatre, un treball multisensorial i exquisit. Preu: 10 € / Reduïda: 8 €. Venda d’entrades a partir de dimecres 13 de setembre, de 19 h a 21 h, a la taquilla del Teatre d’Artà o al 971829700.

 

DIMARTS 19 DE SETEMBRE

 

A les 19 h, inauguració de l'exposició d'escultura «PRESENTE AUSENTE», a càrrec de Victoria Fernández Brandáriz, a la sala d'exposicions de Na Batlessa. Romandrà oberta de 19 h a 21 h, fins dia 1 d'octubre.

 

 

 

 

DIVENDRES 22 i DISSABTE 23 DE SETEMBRE

 

A les 20 h, Gala Lírica de Llevant: Artà. Més de 100 artistes a l’escenari oferiran àries, duets i cors d’òpera i sarsuela, en un recital que no deixarà ningú indiferent, de la mà de músics de la comarca, com les sopranos Bàrbara Femenies i Irene Gili, el tenor Antoni Lliteres, els clarinetistes Rafel Caldentey i Teresa Lecumberri o la pianista Maria Antònia Gomis, a més de les corals Orfeó Artanenc, Coral s’Alzinar i Coral de Son Servera. Direcció: Maria Antònia Serra, Elionor Gómez-Quintero i Francisca Mas. A Església del Convent dels Pares Franciscans. Entrada/Donatiu: 12 € anticipada / 15 € a taquilla / 7 € infantil (fins a 10 anys). Venda d’entrades al centre d’artesania de la marca D’Artà (Estació del Tren) o al tel. 971836981.

 

 

DISSABTE 23 DE SETEMBRE

               

A les 21 h, XIX Mostra de Balls Tradicionals, amb l’actuació de l’agrupació Araval Coros y Danzas de Valdelacalzada (Badajoz), al Teatre d’Artà. Preu: 5 €. Venda d’entrades a partir de dimecres 20 de setembre, de 19 h a 21 h, a la taquilla del Teatre d’Artà o al 971829700. Ho organitza: Esclafits i Castanyetes.

 

 

DISSABTE 30 DE SETEMBRE

 

A partir de les 18 h, finals de totes les categories del XVI Trofeu de Tennis Fira d’Artà, a les pistes de tennis del Poliesportiu Na Caragol. Ho organitza: Club Tennis Artà.

 

 

Agraïments

 

L’organització d’aquesta Fira ha estat possible gràcies a la col•laboració i l’interès de diferents ramaders, agricultors i associacions del municipi, sense els quals això no hauria estat possible: Sebastià Butlo, Sebastià Gori, Pau des Mustí Vell, Miquel de Xiclati, Toni Bauzà de ses Veles, Pedro Sua, Pere Vaquer Rai, Joan Amorós des Olors, Tomeu Torres de Son Marron, Tomeu de s’Estació, Mateu Ferrer, Pau des Màrmols, Rafel Pentinat, Johann Paasch, Associació del Ca de Bestiar, Associació de Caça amb Llaç, Club Agility Artà, Club Columbòfil Artanenc, Associació de Varietats Locals, Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca, Parc natural de la península de Llevant, Associació Artesana Fet a Mallorca, Comercial Cladera i Cooperativa Agrícola Ramadera Sant Salvador d’Artà

 

A més, l’Ajuntament d’Artà agraeix la col•laboració de totes les empreses, les botigues i els comerços d’Artà que han fet mostra i exhibició dels seus productes:

 

Agrupació Esclafits i Castanyetes

Associació Artà empresarial

Associació Llevant de Bonsais

Club Atletisme Artà

Licors Moyà

Revista Bellpuig

Vinaters artanencs

 

 

               

 

Més informació a www.arta.cat

Tornar a d'alt