Segueix-nos
27/07/2017
Arriba el primer ‘Concurs Photomobile Artà’
Adreçat a joves d’entre 12 i 17 anys, els participants poden presentar fins el dia 25 d’agost imatges fetes amb el mòbil del municipi o de com viuen les festes

El Centre Jove d’Artà ha organitzat enguany per les festes de Sant Salvador el primer ‘Concurs Photomobile Artà’, que comença el dissabte 29 de juliol. Es tracta d’un concurs de fotografia digital feta amb el telèfon mòbil en el qual els participants, joves d’entre 12 i 17 anys residents al municipi d’Artà, han de mostrar allò que més els hi agrada del municipi o la manera en què viuen les festes de Sant Salvador.

Cada participant pot presentar fins a dues fotografies originals i inèdites en format JPEG i amb una resolució recomanada no menor de 2048 x 1536 píxels. Les imatges s’han d’enviar per correu electrònic a centrejove@arta.cat i en el cos del correu electrònic s’ha de senyalar el nom i cognoms de l’autor i el títol de la fotografia. El termini d’enviament de fotos acaba el divendres 25 d’agost (aquest dia inclòs). Es concediran 3 premis i s’entregaran el dia de la Fira d’Artà, durant la qual s’exposaran totes les fotografies que hagin participat en el concurs.

Els requisits a tenir en compte són els següents: 

  • Les fotografies poden ser en color o en blanc i negre.
  • Les imatges han de ser per a tots els públics. Estan totalment prohibides les imatges de contingut sexual, polític, religiós o fotografies feridores. No s’acceptaran fotografies on els éssers vius hagin pogut sofrir algun tipus de dany o maltractament.
  • Les fotografies no poden haver estat presentades en cap suport professional, inclòs l’electrònic ni en xarxes socials d’ús personal.
  • No poden presentar-se fotomuntatges.
  • Els drets de les imatges presentades passaran a ser propietat de l’organització, la qual es reserva el dret de reproduir-les o publicar-les sempre que ho consideri oportú. Els autors de les fotografies cedeixen els drets de reproducció no exclusius a l’Ajuntament d’Artà.
  • Qualsevol persona que no acompleixi allò que estableixen aquestes bases quedarà descartada automàticament.

 

Més informació: 660 113 269  o centrejove@arta.cat

Tornar a d'alt