Segueix-nos
01/07/2017
Presentades a l'Ajuntament 107 propostes de millora del municipi
Finalitza la segona fase del projecte dels pressuposts participatius que contempla una inversió de 200.000 euros per a l'exercici 2018

L’Ajuntament d’Artà ha donat veu als seus veïns i aquests han respost amb 107 propostes de millora per al poble. Aquest és el sentit del procés de pressuposts participatius que enguany ha decidit posar en funcionament l’equip de govern de l’Ajuntament d’Artà per implicar i donar veu a la ciutadania en determinades decisions municipals i que just ha arribat a la fi de la seva segona fase: la de presentació de propostes.

Els interessats i interessades han anat enviant propostes per via telemàtica fins un total de 107 i ara s’obre un període en el qual la comissió tècnica, formada per tècnics municipals, un representant del grup impulsor i dos membres de la ciutadania, n’analitzarà la viabilitat legal, tècnica i econòmica, així com l’adequació a les normes del procés. Una vegada fetes les valoracions, se podran votar les propostes. Es preveu que aquesta votació se dugui a terme al llarg d’una setmana a determinar entre els mesos de setembre i octubre.      

Les propostes presentades per la ciutadania incideixen especialment en la millora de la xarxa viària i la regulació del trànsit a la zona centre, la millora de la neteja del poble, la creació de zones de passeig per a mascotes, la millora de l’enllumenat públic o la realització de campanyes de conscienciació ciutadana.

Tornar a d'alt