Segueix-nos
29/06/2017
L’Ajuntament d’Artà s’adhereix al iComerç
Es tracta d’un programa de l’Instiut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) per a la dinamització comercial

L’Ajuntament d’Artà s’ha adherit al programa iComerç de millora del comerç que promou la Direcció General de Comerç i Empresa a través de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI). El programa es realitzarà amb la participació del sector comercial, l’Associació Artà Empresarial i l’Ajuntament. En aquest sentit, Bartomeu Gili, primer tinent de batle i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Artà, ha assegurat que “el comerç és una de les activitats econòmiques que dóna vida al poble,  genera ocupació, dinamitza l’economia local i és sinònim de proximitat”. Gili afegeix que “un dels atractius turístics d’Artà és també l’oferta comercial que té”.

En el marc de l’acord, l’IDI impartirà una jornada d’anàlisi estratègica amb la participació del sector per identificar les necessitats de totes les parts i realitzar una proposta adequada a les necessitats del municipi que inclourà gestió, formació, etc.

Per altra banda, Artà participarà també en el programa “El Comerç a l’escola” per posar en contacte els infants amb l’entorn comercial, donar a conèixer l’oferta del comerç minorista i sensibilitzar els nins i nines perquè coneguin les botigues del poble. Els diferents centres escolars del municipi amb línies de primer cicle de primària han manifestat a l’Ajuntament  l’interès per iniciar aquesta activitat en començar el pròxim curs escolar.

Tornar a d'alt