Segueix-nos
22/06/2017
Convocades les ‘beques d’èxit’ perquè joves desocupats puguin acabar els estudis
Els alumnes del CEPA Artà podran sol·licitar la beca entre el 5 i el 30 de setembre i els alumnes d’FP entre el 20 de juliol i el 31 d’octubre

El Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) ha convocat la línia d’ajuts ‘Beques d’Èxit’ per a joves desocupats d’entre 18 i 29 anys perquè puguin acabar els estudis a l’institut. Els destinataris de la convocatòria, del Programa Segona Oportunitat, són joves desocupats que cursin 2n, 3r o4t d’Educació Secundaria Obligatòria de Persones Adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes (CEPAS) de les Illes Balears, i joves desocupats que retornin al sistema educatiu per cursar cicles d’FP presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB durant el curs acadèmic 2017-2018.

Els alumnes d’ESPA (Educació Secundaria Obligatòria de Persones Adultes) del CEPA Artà podran sol·licitar la beca entre el 5 i el 30 de setembre i els alumnes d’FP entre el 20 de juliol i el 31 d’octubre. Els sol·licitants dels ajuts, abans de fer la matrícula al centre, han d’estar inscrits com demandats d’ocupació al SOIB i han de ser beneficiaris del Servei Nacional de Garantia Juvenil.

En aquest enllaç hi trobareu més informació a: http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=2679547&coduo=1464&lang=ca

Tornar a d'alt