Segueix-nos
08/06/2017
Reconeixement als alumnes d’Artà del concurs de dibuix ‘Ni 1 foc al bosc’
Els cinc finalistes d’Artà i la guanyadora del concurs comarcal reberen el reconeixement pels seus treballs; Es va inaugurar també l’exposició que recull 10 anys del projecte

Els finalistes d’Artà i la guanyadora del concurs comarcal de dibuix ‘Ni 1 foc al bosc’ dels tres centres participants del municipi varen rebre a l’Ajuntament el reconeixement pels seus treballs. Els escolars també inauguraren l’exposició “10 anys de Ni 1 foc al bosc” que s’ha muntat al voltant del pati de l’Ajuntament, en motiu del dia Dia del Medi Ambient, i que estarà oberta aquest mes durant els matins dels dies feiners perquè la gent la pugui visitar.

Uns 200 nins i nines de 5è i 6è d’Educació Primària del CEIP Na Caragol, CC Sant Salvador i CC Sant Bonaventura es reuniren ahir a  l’esplanada de l’Ajuntament per reconèixer la feina feta pels seus companys finalistes, amb la presència de Manolo Galán, batle d’Artà, Aina Comas, regidora de medi ambient i Antònia Llabrés, tècnica de la Conselleria de Medi Ambient i responsable de la Xarxa Forestal, que els feren entrega d’una planta del viver forestal de Menut. El batle va agraïr la col·laboració i ganes dels participants i va tenir paraules de reconeixement per la gran implicació dels mestres.  

Toni Febrer, Irene Bilbao, Paulina Díaz, Neus Massanet, Pere Ferrando i Ada Sánchez, que ha estat la guanyadora del concurs comarcal i que el seu dibuix il·lustra el pòster de la campanya d’estiu de la Conselleria, varen ser els protagonistes de l’acte entre mamballetes i felicitacions dels companys. Aquest concurs és una de les activitats de la Xarxa Forestal i té per objectiu implicar els més joves en la protecció i cura dels boscos i de prendre les màximes precaucions per evitar els incendis.

L'Ajuntament agraeix la implicació dels centres escolars en aquesta gran tasca i convida a tota la gent a visitar l'exposició.

Documents relacionats
Tornar a d'alt