Segueix-nos
17/05/2017
Iniciada la segona fase dels pressupostos participatius.
La gent ja pot fer propostes per dur a votació popular

Després de la primera fase del procés de pressupostos participatius en què s’han establert les normes que regularan la resta d’actuacions, ara n’ha començat la segona. Així, aquesta setmana s’ha iniciat el procés de presentació de propostes per part de la ciutadania, que durarà fins dia 30 de juny. Per això, l’Ajuntament ha elaborat un espai web (arta.cat/participacio) on s’hi pot trobar la informació del procés i el formulari per poder fer propostes.

Per altra banda, i per tal de fer més accessible a la ciutadania la presentació de les seves idees, s’han organitzat trobades a diferents llocs del poble per facilitar informació i explicar com es poden presentar les propostes. Així, les dates, llocs i horaris previstos són:

ARTÀ:
- 5 de juny, a les 20 h, a l'IES Llorenç Garcies i Font
- 6 de juny, a les 20 h, al CC Sant Bonaventura
- 7 de juny, a les 20 h, a les voltes de Na Batlessa

COLÒNIA DE SANT PERE:
- 9 de juny, a les 20 h, al Centre Cultural

Els pressupostos participatius són una eina per tal que la ciutadania pugui elegir directament les propostes que ha fet la gent per tal que formin part dels pressupostos de l’any que ve. D’aquesta manera, les persones interessades poden manifestar allò que consideren apropiat per millorar el poble, contrastar les idees amb la resta de la ciutadania i triar l’opció que esdevengui una realitat l’any següent.

Des de l’Ajuntament, us animam a formar part activa d’aquest procés!

Per a més informació, visiteu la web municipal arta.cat/participacio

Tornar a d'alt