Segueix-nos
15/05/2017
L'Ajuntament d'Artà, candidat als premis Alzina 2017 del GOB
Es tracta d'un reconeixement anual per la contribució al medi ambient de persones, institucions i entitats

L'Ajuntament d'Artà és un dels candidats als premis Alzina 2017 del GOB per la seva contribució en defensa del medi ambient en el municipi i a Mallorca. El grup ecologista ha destacat el paper actiu de l'ajuntament durant els darrers anys per recuperar l'extensió del Parc Natural de la península de Llevant, retallat l'any 2003, i el seu compromís continuat per preservar el territori i difondre activitats mediambientals diverses.

La resta de candidats als premis Alzina 2017 són Aliança Mar Blava; Neus Truyol, regidora de l'Ajuntament de Palma; el col·lectiu Terraferida; la Finca ecològica Sa Teulera; el moviment La Ciutat per qui l'Habita i els editors de la publicació Tot Inclòs. Per altra banda, els candidats als premis Ciment 2017 són APTUR; el Club Nàutic de Portocolom; ASAJA; Alcudiamar; Biel Barceló i Pere Muñoz, de la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme; Red Elèctrica Espanyola i l'hotel Park Hyatt Mallorca. 

Els premis Alzina i Ciment del GOB s'atorguen cada any des de 1979 en senyal de reconeixement per la tasca mediambiental duta a terme per diferents persones, institucions o entitats i els guanyadors, tres en cada categoria, se trien per votació popular. 

L'Ajuntament d'Artà està molt satisfet per aquesta elecció i agraeix al GOB que se n'hagi enrecordat de la seva feina. Igualment, anima la ciutadania a participar en el procés de votació dels guanyadors, que es pot fer en un minut mitjançant aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbKmVehFvLD8i1YrvLs9b_E2VAD1J_yqbkD7dB1JvMwKfkzw/viewform?c=0&w=1

 

 

Tornar a d'alt