Segueix-nos
11/05/2017
Els nins i nines visiten l'Ajuntament
Alumnes de tercer de primària de Sant Salvador participen al programa Conèixer l'Ajuntament dels Serveis Educatius

Avui matí, els alumnes de tercer d'educació primària del col·legi Sant Salvador, han visitat l'Ajuntament per conèixer les seves funcions, els seus serveis i els mecanismes mitjançant els quals es governa el municipi. D’aquesta manera, els infants han pogut entendre un poc més la realitat que els envolta.

Des dels Serveis Educatius fa anys que es du endavant aquest projecte per tal de promoure el sentit de pertinença dels més joves a la comunitat, amb l'objectiu d'ajudar a comprendre la democràcia i perquè puguin desenvolupar judicis crítics a partir dels valors de la ciutadania. Per això, es fa una feina prèvia a l'aula i després acudeixen a una vsita guiada on les mateixes persones que treballen a l'Ajuntament els expliquen el contingut.

Els nins i nines també entrevisten el batle i solen aprofitar, quasi sempre, per transmetre les seves necessitats com a part de la ciutadania activa del poble.

Des de l'Ajuntament sempre ha estat un paler poder comptar amb les visites dels més joves i esperem que en puguin venir molts més.

Tornar a d'alt