Segueix-nos
27/04/2017
El Cicle de Conferències de la Universitat Oberta per a Majors arriba a Artà el dia 4 de maig
L’Edifici Municipal Ses Escoles acollirà entre maig i juny un total de cinc xerrades de variada temàtica d’interès general

L’Ajuntament durà un any més a Artà el Cicle de Conferències de la Universitat Oberta per a Majors (UOM), que donarà inici el proper dijous, dia 4 de maig, a l’Edifici Municipal Ses Escoles (19.30 h) amb la xerrada “Entendre el món a través de les xarxes socials. Com està canviant la societat?”, a càrrec de Rosa Estades Muntaner, professora del Departament d’Economia de l’Empresa. Aquest cicle, presentat ahir a la UIB, està conformat per cinc conferències de diversa temàtica d’interès general i està obert a tot el públic que hi vulgui assistir. Les persones majors de 50 anys, a més, tenen la possibilitat d’obtenir un certificat d’assistència expedit per la Universitat si assisteixen a la major part d’aquestes xerrades. A Artà se realitzaran cinc conferències, totes elles a l’Edifici Municipal Ses Escoles, i totes elles a les 19.30 hores.

La resta de conferències seran: “Ramon Llull, viatger universal”, dijous 11 de maig, per Antoni Ginard Bujosa, professor del Departament de Geografia; “De Fred Astaire a La La Land: recorregut per la història del cinema musical”, dijous 25 de maig, per Xavier Jiménez González, professor del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts; “És cert això del canvi climàtic?”, dijous 1 de juny, per Damià Gomis Bosch, professor del Departament de Física; i “El que s’ha de saber de les herències”, dijous, 8 de juny, per José Ángel Torres Lana, professor del Departament de Dret Privat.

Tornar a d'alt