Segueix-nos
26/04/2017
El ple municipal aprova la modificació puntual 2ª de les Normes subsidiàries per al canvi d’ús dels terrenys que albergaran el nou PAC
L’Ajuntament ha tramès l’acord d’aprovació i l’expedient al departament de Territori del Consell de Mallorca que serà qui prendrà la decisió definitiva

L’Ajuntament d’Artà ha aprovat en el seu darrer ple municipal la modificació puntual 2ª de les Normes subsidiàries de planejament del terme municipal d’Artà, consistent en el canvi parcial de l’ús del sistema general en sòl rústic dels terrenys municipals ‘Na Pati’ perquè passin a ser considerats equipament sanitari. D’aquesta manera es dóna una passa més perquè el municipi compti amb un nou centre de salut, més modern i funcional, a una àrea municipal molt més accessible per a la ciutadania. Després de l’aprovació provisional en el ple, l’Ajuntament ha tramès al departament de Territori del Consell de Mallorca la certificació de l’acord d’aprovació provisional i l’expedient complet per, si escau, la seva aprovació definitiva.

La Conselleria de Salut del Govern Balear ha sol·licitat en diverses ocasions a l’Ajuntament la cessió d’un solar adient per poder bastir un edifici on traslladar el centre de salut Nuredduna. L’actual equipament sanitari del nucli d’Artà, format per un centre de salut d’atenció primària, està situat en un edifici que presenta moltes mancances funcionals i que ha quedat obsolet per al servei que requereix a dia d’avui la població d’Artà. A més, el seu emplaçament, en un punt del centre antic amb moltes dificultats d’accés, comporta considerables inconvenients pel que fa a la mobilitat viària per accedir-hi, tant per als vehicles d’urgències com per als particulars.

Tot plegat motivà el mes de juny de 2016 l’inici de la tramitació de la modificació de les Normes subsidiàries per part dels serveis tècnics i jurídics de l’Ajuntament. Aquesta tramitació ha passat els filtres del departament de territori i urbanisme del Consell de Mallorca i de la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears i s’ha sotmès al corresponent període d’informació pública abans de ser aprovat pel ple municipal.

Tornar a d'alt