Segueix-nos
25/04/2017
Bona acollida de la càpsula formativa 'El meu negoci existeix'
Es parlà de la importància de la geolocalització com a eina per a les empreses a l'hora de ser ubicades per qualsevol visitant

Una vintena de negocis d’Artà han participat en la formació pràctica i de geolocalització organitzada per l'Ajuntament d'Artà en col·laboració amb Artà Empresarial.

La formació, impartida pel responsable de promoció econòmica de l’Ajuntament, es va centrar en la importància de la geolocalització de les empreses perquè qualsevol visitant pugui trobar-ne fàcilment la ubicació a través del seu telèfon mòbil, una tauleta, ordinador, etc. Els assistents aprengueren com fer i millorar la seva geolocalització, a partir d’una xerrada molt pràctica.

Estar ben georeferenciat i anar generant continguts d’interès a través de webs i xarxes facilita que l’usuari d’Internet trobi més fàcilment l’empresa o informació sobre els seus productes i serveis.

Tant l’Ajuntament com l’associació empresarial valoren molt positivament accions com aquesta ja que ajuden a millorar i professionalitzar el teixit empresarial.

Tornar a d'alt