Segueix-nos
26/04/2017
Les escoletes municipals Pou de sa Lluna i Estrella de Mar celebren la seva jornada de portes obertes
El procés d’admissió i matriculació per a les escoletes municipals d’Artà i la Colònia de Sant Pere comença enguany el 2 de maig

El dijous 27 d’abril l’EEI Pou de sa Lluna obrirà les seves portes entre les 18.30 i les 20 hores a totes aquelles persones que desitgin conèixer el seu funcionament i instal·lacions de cara al curs que ve. Per la seva banda, l'EEI Estrella de Mar, de la Colònia de Sant Pere, ho farà el 3 de maig entre les 16.30 i les 17.30 hores.

D’altra banda, ja se pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament el calendari del procés d’admissió i matriculació d’alumnat per al curs 2017-2018 a les escoletes municipals d’Artà i de la Colònia de Sant Pere. La presentació de sol·licituds se pot fer des del 2 de maig fins el dia 16. Les sol·licituds s’han de presentar emplenades mitjançant l’imprès que la mateixa escoleta haurà facilitat gratuïtament. El llistat de persones admeses se donarà a conèixer el 9 de juny, moment en el qual s’obrirà un període de reclamacions que finalitzarà dia 13. El 16 de juny se publicaran les llistes definitives i el dia 22 donarà inici el procés de matriculació. 

Tornar a d'alt