Segueix-nos
19/04/2017
Les obres al centre del poble d’Artà començaran el pròxim dimecres 26 d’abril
L’Equip de Govern es reunirà demà al Teatre d’Artà amb els veïns de la plaça del Conqueridor i dels carrers de Montserrat Blanes i Ramon Llull per explicar-ne els detalls

El pròxim dimecres 26 d’abril començaran les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable, la xarxa de residuals, la xarxa d’aigües pluvials i la repavimentació a la zona centre d’Artà, concretament al carrer de Montserrat Blanes i a un tram del carrer de Ramon Llull. L’Equip de Govern de l’Ajuntament n’explicarà els detalls als veïns i veïnes de les vies afectades, i també a la resta del poble, en una reunió informativa que es farà demà dijous 20 d’abril, a les 20 hores, a la sala d’actes del Teatre d’Artà. Entre altres qüestions s'explicarà que a partir del propi dimecres es tallarà el trànsit rodat i que no es podrà aparcar en el carrer de Montserrat Blanes, així com que també se produiran restriccions circulatòries en els carrers de Ramon Llull i Gabriel Garau mentre durin les obres.  

Les obres es financen amb una línia d’ajudes convocades pel Consell de Mallorca en el pla de la qual es preveia la seva execució completa entre els mesos d’abril i agost. Com que aquest fet podia ser especialment perjudicial per als negocis d’una de les zones més concorregudes del poble en plena temporada turística, l’Ajuntament i el Consell de Mallorca es troben en negociacions per canviar el tram d’actuació del projecte presentat, de manera que es permutaria el tram de la plaça, que es deixaria per a més endavant, pel tram del carrer de Ramon Llull comprès entre els carrers de Josep Sureda Blanes i Pere Amorós.

Tornar a d'alt