Segueix-nos
04/04/2017
Nou anagrama institucional de l’Ajuntament d’Artà
En el darrer Ple es va aprovar la nova imatge de l’anagrama de l’Ajuntament.

El redisseny de la identitat de l’Ajuntament es va aprovar dilluns passat en el Ple, després d’un temps d’haver estat objecte de proves per conèixer-ne la viabilitat. Ja fa uns mesos es va encarregar la revisió de l’anagrama que hi havia per poder donar una imatge més actualitzada de la institució i una visió de conjunt en totes les seves aplicacions.

Així, la nova identitat de l’Ajuntament manté la personalitat dels elements principals que la conformen, però n’actualitza el dibuix del castell, en redefineix les proporcions i en millora la composició. A més, incorpora un nou element, l’ensenya, per articular un sistema d’identitat amb moltes possibilitats d’aplicació. Aquesta ensenya esdevé part principal i aporta personalitat i color a tots els suports.

L’Ajuntament d’Artà és una entitat petita amb unes necessitats que s’han de poder resoldre aplicant un sistema d’identitat senzill i dinàmic. Tot i que la identitat que hi havia era correcta, calia una revisió del seu disseny i l’elaboració del sistema gràfic per donar una imatge coherent i de conjunt en totes les seves aplicacions, sobretot perquè, en els darrers temps, la imatge havia derivat en diferents dissenys i matisos no oficials.

Així i tot, per evitar despeses d’una renovació integral de tots els elements municipals existents actualment, s’ha optat per actualitzar-los a mesura que s’hagin de renovar o canviar.

Val a dir que existeix un manual de normes bàsiques perquè el criteri sigui el mateix a totes les aplicacions de la identitat i doni coherència i conjunt a tot els suports que es facin a partir d’ara.

Tornar a d'alt