Segueix-nos
03/04/2017
Ampliació del mercat municipal

Coincidint amb l’inici de la temporada turística d’enguany, està previst que el pròxim dia 4 d’abril es posi en marxa l’ampliació del mercat municipal dels dimarts.

L’ampliació del mercat es fa cap al carrer Gran Via de la Constitució, Cardenal Despuig, carrer Estel i els voltants de Na Batlessa. A més els placers ubicats al carrer Montserrat Blanes es traslladaran al tram del carrer Parres que uneix el carrer Gran Via de la Constitució amb la plaça del Conqueridor.

Aquests canvis seran vigents fins a finals del mes d’octubre.

Aquesta ampliació és conseqüència del gran èxit d’afluència que el mercat ha assolit any rere any i responen a l’objectiu de fer la visita més agradable i millorar l’experiència de consumidors i consumidores i intenta minimitzar les molèsties que es puguin ocasionar amb motiu de les obres que s’han de realitzar al carrer Montserrat Blanes.

Canvis circulatoris i restriccions de trànsit els dimarts de 7 h a 14 h

Convé remarcar que aquesta ampliació del mercat també comportarà restriccions i canvis circulatoris els dimarts dematí, concretament de 7 h a 14 h, a les zones dels voltants de la Gran Via de la Constitució, Cardenal Despuig, Pep Not i la plaça de l’Ajuntament. 

Tornar a d'alt