Segueix-nos
Campanya de suport al comerç local

L'any 2020 ha estat marcat per la pandèmia i això ha esdevingut una nova realitat a tenir present en les accions municipals.

Una d'elles fa referència al suport al comerç local, i arran dels resultats d'enquestes passades a la ciutadania després del confinament, en què l’opinió generalitzada és que Artà és un poble amb recursos suficients tot i que els preus resulten un poc cars, l'Ajuntament ha optat per fer una campanya de descomptes per a la gent que compri durant aquestes festes a comerços el municipi. 

La campanya 'Regala Artà' serveix per obtenir descomptes de 10 € en compres iguals o superiors a 30 € en diversos comerços del municipi. L’Ajuntament n’assumeix el cost i facilita als establiments una quantitat màxima de descomptes. D'aquesta manera, el benefici és per a la ciutadania, però dona una empenta als comerços del poble ara que ho necessiten.

Els establiments adherits són els que tenen el distintiu 'regalartà' (vegeu també l'apartat específic d'aquesta web) i la duració de la campanya és de l’1 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021.