INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà
 

A la Colònia de Sant Pere i a les urbanitzacions dels voltants, els horaris de la recollida porta a porta de les diferents fraccions (paper, vidre, envasos, matèria orgànica i rebuig) són els mateixos horaris que els del nucli urbà d’Artà.

 

Un pic al mes es recolliran porta a porta els trastos vells i les restes de poda i es permetran, com a màxim, 5 bosses de poda i 3 trastos vells per habitatge. Per concertar aquest servei, heu de telefonar a l’Oficina Municipal de la Bassa d’en Fasol (971 589 297).

 

Àrea d’Aportació d’Emergència

 

A partir del mes de febrer de 2014 podreu dipositar els residus domèstics (paper, vidre, envasos, matèria orgànica i rebuig) a l’Àrea d’Aportació d’Emergència, situada a l’inici de la carretera que va de la Colònia a Betlem.
Per entrar-hi, haureu d’emprar la targeta gratuïta ArtàCard que l'Ajuntament posarà a la vostra disposició tan aviat com sigui possible.

 

Aquesta Àrea d’Aportació d’Emergència estarà operativa de dilluns a diumenge, matí i capvespre, tot i que els horaris poden variar en funció de les necessitats del servei.