INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ

Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 Resintonitzaciˇ de la TDT a ArtÓ
 

09/12/2014

Comunicaciˇ

Davant l’imminent canvi de freqüències de la TDT, cal fer una sèrie d’observacions en relació a la resintonització de televisors al nostre municipi.

 

En primer lloc, per resintonitzar els vostres televisors, heu de tenir en compte d’on rebeu el senyal. Segons d’on l’agafeu, del repetidor d’Artà o del repetidor d’Alfàbia, haureu de fer una cosa o una altra:

- Repetidor d’Alfàbia: si resintonitzau el vostre televisor abans de dia 2 de gener de 2015, veureu els canals per la freqüència antiga i per la nova; i, a partir de dia 2 de gener, només veureu els canals a través de la freqüència nova. Per tant, l’única cosa que heu de fer és resintonitzar el vostre televisor.

 

- Repetidor de Sant Salvador (Artà): en aquest cas, el procediment és una mica diferent, ja que depèn de les intervencions que s’han de fer en aquest repetidor per canviar les freqüències dels canals de la TDT. Quan s’hagin fet aquestes adaptacions serà l’hora de resintonitzar el vostre televisor.

 

Així mateix, s’ha de dir que aquest canvi només implica haver de resintonitzar els vostres televisors i, per tant, no s’han de canviar ni antenes, ni televisors ni afegir decodificadors externs. Únicament en els casos d’antenes col·lectives amb amplificadors monocanals s’haurà d’avisar un instal·lador perquè faci les adaptacions que siguin necessàries per poder fer la resintonització de televisors. 

 

De tota manera, des de l’Ajuntament us anirem informant de les dates en què es faran els canvis dels canals dels repetidors d’Artà.

 

Finalment, cal recordar que el Govern central ha posat en marxa un pla d’ajudes per adaptar a aquest canvi les antenes col·lectives d’amplificadors monocanals o de centraletes programables (www.televisiondigital.es).

 

 

Exporta a PDF