INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 Programa de les festes de Nadal i Reis del municipi d'ArtÓ
 M˙sica - verbenes - tallers -...

09/12/2014

Dinamitzador Cultural

PROGRAMA DE LES FESTES DE NADAL, CAP D’ANY I REIS

2014-2015

 

 

 

DESEMBRE

 

 

Divendres 12

 

A partir de les 18.30 h, CUINA NADALENCA, amb el mestre Jordi Cabrer. Entrants: crema de carabassó, gamba arrebossada de pols de “kikos” i oli de trufa. Plat principal: pastís de carn, espinacs i bacó amb puré de castanyes, salsa de mango i neu de pebre coent. Postres: crema de mascarpone amb picornells confitats i agar de “rumbo”. A l’espai gastronòmic S’Esquerrà (carrer de l’Abeurador, 1). Inscripcions: enviau un SMS o un WhatsApp al 609 309 443. Places limitades. Preu: 8 €. Bon profit i bona cuina.

 

Dissabte 13     

 

A partir de les 16 h, MERCAT NADALENC. Aprofitau aquesta ocasió única per comprar tot allò que, habitualment, no trobareu a Artà: regals, llepolies, joguines, dolços, etc. Acte amenitzat amb música nadalenca.

 

A partir de les 17 h, recollida solidària de joguinesa benefici d’altres nins i nines, xocolata de franc i sorteig de regals, al carrer de Ciutat. Ho organitza: Artà Solidari.

 

A les 18 h, actuació del grup de batucada de l’Escola Municipal de Música. A la plaça del Conqueridor.

 

Diumenge 14

 

A les 11.30 h, VIII CURSA SOLIDÀRIA I CAMINADA FAMILIAR DE NADAL: una volta al poble, amb partida i arribada a l’Institut Llorenç Garcias i Font. Tothom hi pot participar. Inscripcions el mateix dia a partir de les 11 h. Preu de la inscripció: 2 €. La recaptació anirà destinada a l’Associació d’Amics del poble Sahrauí de les Illes Balears. Anima-t’hi i ajuda els altres amb la teva participació. Ho organitza: Artà Solidari.

 

Dimecres 17

 

A partir de les 18.30 h, CUINA NADALENCA, amb el mestre Jordi Cabrer.  Entrants: crema de carabassó, gamba arrebossada de pols de “kikos” i oli de trufa. Plat principal: pastís de carn, espinacs i bacó amb puré de castanyes, salsa de mango i neu de pebre coent. Postres: crema de mascarpone amb picornells confitats i agar de “rumbo”. A l’espai gastronòmic S’Esquerrà (carrer de l’Abeurador, 1). Inscripcions: enviau un SMS o un WhatsApp al 609 309 443. Places limitades. Preu: 8 €. Bon profit i bona cuina.

 

Dijous 18

 

A les 19 h, CONCERT DE NADAL a càrrec de l’alumnat de l’Escola de Música de la Colònia de Sant Pere, que oferiran un concert de música nadalenca. Gratuït. A l’Església de la Colònia de Sant Pere. Ho organitzen: Associació Amics de la Musica i Escola Municipal de Música.

 

Divendres 19           

 

A les 16.30 h, NADAL AL CARRER, a càrrec de l’alumnat de música i moviment, d’iniciació al llenguatge i del conjunt instrumental de l’Escola de Música, que ompliran amb nadales la plaça del Conqueridor.

 

A partir de les 17.30 h, mercadet nadalenc a la plaça del Pare Rafel Ginard (placeta del Convent). Hi haurà paradetes de productes artesanals (castanyes, xocolata, torrons, etc.) i estarà amenitzat per alumnes del CC Sant Bonaventura. A l’església del Convent, jornada de portes obertes i presentació del betlem dels Pares Franciscans.

 

A partir de les 19 h, s’encendrà l’arbre de Nadal a la plaça del convent amb la representació del Cant de la Sibil·la (patrimoni de la Humanitat), l’anunciació dels àngels i la representació del Sermó de la Calenda (escrit pel Pare Rafel Ginard l’any 1965).

 

A les 20.30 h, concert de Nadal a càrrec de la CORAL VORAMAR I AQUATREVEUS,amb una selecció de temes nadalencs, a l’església de la Colònia de Sant Pere.Cicle de concerts Nadal, obert per festes.Ho organitza: Associació Amics de la Música i Escola Municipal de Música.

 

Dissabte 20

 

A les 11 h, TALLER DE DECORACIÓ DE NADALamb material reciclat, al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. A continuació, es penjaran als arbres de la plaça de Sant Pere. Ho organitza: AMIPA del CP Rosa dels Vents. Hi col·labora: Centre Cultural.

 

Diumenge 21

 

A les 20.15 h, actuació de l’ORFEÓ ARTANENC, AQUATRAVEUS, la CORAL DE SON SERVERA i el conjunt de cordes TERCER SISTEMA SEGON COMPÀS, al Convent dels Pares Franciscans.

 

Dilluns 22

 

A les 20 h, TOCAM NADALES, audició de temes nadalencs a càrrec de les classes col·lectives d’instrument de l’Escola Municipal de Música. A l’Escola de Música.

 

Dimecres 24

 

A les 17.30 h, CONCERT FAMILIAR, a càrrec de l’Orfeó Artanenc, a la Residència de Persones Majors.

 

A les 18 h, “TARDE BUENA”, festa i diversió per encarar la nit més important de l’any, al Pub Pas a Nivell.

 

A les 18 h, MATINES a l’Església de la Colònia de Sant Pere.

 

A les 20 h, MATINES a la Parròquia de la Transfiguració del Senyor.

 

A les 20.30 h, MATINES al Convent dels Pares Franciscans.

 

A les 24 h, FESTA DE LA NIT DE NADAL,amb la millor animació musical de sempre, a càrrec de DJ TONI LLOBERA, i amb els millors efectes especials.Al Poliesportiu Na Caragol. Ho organitzen: Ses Tres Forquetes, Can Jaume i Bar Poliesportiu.

 

Dijous 25 - DIA DE NADAL

 

A les 18.30 h, escenificació del tradicional BETLEM VIVENT, dins el recinte emmurallat de Sant Salvador, a càrrec de l’agrupació Artà Balla i Canta.

 

Divendres 26

 

A les 19 h, CONCERT DE NADAL a càrrec de la Banda de Música,la qualoferirà una selecció de temes nadalencs i música de tots els temps. Entrada lliure. Al Convent dels Pares Franciscans.

 

FESTA DE L’ESTENDARD

 

A les 20.30 h, xocolata amb ensaïmada i LECTURA DEL MANIFEST. A continuació, lliurament del calendari de 2015 de l’Obra Cultural Balear, interpretació de La balanguera i Quatre Illes, a càrrec de l’Orfeó Artanenc.A partir de les 21.15 h, concert de la cantant Marga Rotger, qui presentarà el seu nou disc El Viatge i farà versions de clàssics en català. Al Bar del Teatre d’Artà. Ho organitza: OCB-Artà.  

 

Dissabte 27

 

A les 11 h, esperarem l’arribada del carter reial amb l’actuació del grup infantil TIPI-TIPI-TOP, a la plaça del Conqueridor d’Artà. A continuació, ARRIBADA DELS CARTERS DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT per recollir totes les cartes dels nins i nines d’Artà, a la plaça del Conqueridor.

 

A les 11 h, CONCURS DE DIBUIX DE NADAL, al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. Hi haurà categories per edats i premis per als guanyadors i per a tots els participants. En acabar, hi haurà una xocolatada amb ensaïmades. Ho organitza: AMIPA del CP Rosa dels Vents. Hi col·labora: Centre Cultural.

 

A les 16 h, esperarem l’arribada del carter reial amb l’actuació del grup infantil TIPI-TIPI-TOP,a la plaça de la Colònia de Sant Pere. A continuació, ARRIBADA DEL CARTER DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT per recollir totes les cartes dels nins i nines de la Colònia de Sant Pere. En acabar, es lliuraran els premis del concurs de dibuix.

 

Si no hi podeu anar, enviau la vostra carta per correu electrònic a l’adreça següent: carterreial@arta.cat

 

A les 18h, inauguració de la tenda D’Artà, productes i serveis fets a Artà, a l'antiga Estació del Tren.

 

A les 21 h, vine a sopar i a ballar música de tots els estils. Reserves: Restaurant Can Jaume i Ses Tres Forquetes.Al Poliesportiu Na Caragol.

 

Diumenge 28

 

A partir de les 10 h i fins a les 19 h, CARPA INFANTIL amb tot tipus de jocs infantils: boti-botis, escalada, tirolina, circuit ciclista, cavalls, karaoke, grups de música infantil, globus aerostàtic (segons la previsió del temps) i més coses. Tot el dia hi haurà un lloc per berenar, dinar, fer tapes i cafès, perquè els grans també passin un gran dia. Al Poliesportiu Na Caragol. Ho organitzen: Ses Tres Forquetes i RestaurantCan Jaume.


A les 16 h, el CE Sant Salvador organitza el primer 3X3 FESTES DE NADAL D’ARTÀ, competició a 12 punts o resultat després de 12 min de temps corregut. En cas d’empat, es tiraran tirs lliures a mort sobtada. Categories masculina i femenina. Mini (8-12 anys): 6 euros per jugador. Sènior (12-35 anys): 10 euros per jugador. Màster 35 (majors de 35 anys): 10 € per jugador. Els equips han d’estar formats per un màxim 4 jugadors, amb la possibilitat de fitxar un jugador fora del torneig en cas de lesió. El preu inclou: snaks, begudes durant el torneig i una camiseta commemorativa. Inscripcions: callarisa@hotmail.com o al 696 794 949. El pagament es farà el dia del torneig.

 

Dimecres 31

 

A les 16.30 h, III CURSA NIT DE CAP D’ANY CAFETERIA ALMUDAINA. El recorregut serà el següent: Almudaina — volta de ses Corballes — Almudaina. Distància: 4,700 metres. No hi haurà cronometratge, ni classificació oficial, ni trofeus, i es pot fer corrent, caminant o amb bastons. Donatiu: 2 €. Inscripcions: el mateix dia de la prova. Hi haurà aigua i cava en arribar a la meta, i un sorteig en acabar la prova. Ho organitza: Club Atletisme Artà.

 

A les 21.30 h, sopar i celebració de la Nit de Cap d’Any al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Centre Cultural.

 

A les 21.30 h, sopar de Cap d’AnyCOMENÇA L’ANY AL NOSTRE POBLE. Veniu a sopar al Poliesportiu Na Caragol. Preu: 25 €. El sopar inclou: bufet complet, begudes, cava, raïm i cotilló. Reservau la vostra taula a l’Ajuntament a partir de dia 12 i fins a final d’existències. Ho organitzen:Ses Tres Forquetes, Can Jaume i Bar Poliesportiu.

 

A les 23.30 h, FESTA DE CAP D’ANYal poliesportiu  Na Caragol. Veniu a la primera festa de l’any, amb la millor música comercial.Ho organitzen:Ses Tres Forquetes, Can Jaume i Bar Poliesportiu.

 
GENER

 

Dissabte 3

 

A les 10 h, TORNEIG DE FUTBET JUVENIL (de 12 a 17 anys), al Poliesportiu Na Caragol. Inscripcions al Centre Jove d’Artà. Preu: 3 € per equip.

 

A les 19 h, CONCERT DE REISa càrrec deCharles Zebley (traverso), Kepa Artetxe (violí), Galina Zinchenko (viola) iFrancesc Aguiló (violó), que interpretaran Els quartets per a flauta de W. A. Mozart. Al’Església de la Colònia de Sant Pere. Gratuït. Cicle de concerts Nadal, obert per festes.Ho organitza: Associació Amics de la Música i Escola Municipal de Música.

 

A les 20 h, VI GALA DE L’ESPORT: lliurament dels trofeus als mèrits esportius i als millors esportistes artanencs que hagin destacat al llarg de la temporada 2013-2014. Al Teatre d’Artà.

 

Diumenge 4

 

A les 18 h, representació de l’obra de teatre L’ARBRE PORUC, a càrrec d’Es Bruix Teatre. Es tracta d’unespectacle de teresetes màgic, sensorial i divertit, pera infants. Al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere.

 

A les 18 h,MÚSICA DE PALAU, amb Audite Silete, quartet de flautes dolces que oferirà un concert basat en música barroca i clàssica. A la Fundació Can Cardaix.

 

Dilluns 5

 

A les 18.30 h, arribada de SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT al moll de la Colònia de Sant Pere. Acte de benvinguda de les autoritats i dels nins i nines de la Colònia. A continuació, acompanyament dels Reis a l’Església i després al Centre Cultural.

 

A les 19.30 h, arribada de SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT a Artà. Els acompanyarem des del principi del carrer de Ciutat fins a la plaça de l’Ajuntament. A continuació, recepció oficial de les autoritats i dels nins i nines d’Artà, i repartiment dels regals.

 

A les 24 h, GRAN FESTA DE NIT DE REIS. Veniu a passar la nit més màgica de l’any: sorpresa musical, efectes especials i molts de regals per a tothom. Al Poliesportiu Na Caragol. Ho organitzen: Ses Tres Forquetes, Can Jaume i Bar Poliesportiu.

 

Dijous 8

 

A les 20 h, inauguració de l’exposició “RECULL DELS ANELLS D’OR”, exposició fotogràfica sobre les anomenades baules, que formen part de la cultura antiga del poble i que servien per fermar l’ase davant les portes d’entrada a les cases. A la sala d’exposicions de Na Batlessa. Romandrà oberta cada dia, de les 20 h a les 22 h, fins dia 18 de gener.

 

Transport

Els dies de la Nit de Nadal (24 de desembre) i de la Nit de Cap d’Any (31 de desembre) hi haurà un autobús que anirà de la Colònia de Sant Pere a Artà. Places limitades (15 persones mínim). Preu: 4 €. Inscripcions al 609 309 443, que es tancaran tres dies abans de cada acte.

 

 

MOLTS D’ANYS I BONES FESTES A TOTHOM