INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 Comenša la construcciˇ de la nova escola de la Col˛nia de Sant Pere
 Al solar de Cas Frare, cedit per l'Ajuntament, ja s'ha iniciada la cimentaciˇ del nou edifici

12/09/2002

batlia

Construccions Martet, adjudicatÓria de les obres del nou centre escolar de la Col˛nia de Sant Pere, ja ha comenšat les obres en el solar de Cas Frare que l'Ajuntament va cedir a la Conselleria d'Educaciˇ i Cultura per a la construcciˇ d'aquest equipament escolar. El nou centre, que tÚ un pressupost de 611.00 Ç, comptarÓ amb tres aules: una per a infants de 0 a 3 anys; una altra de tres a sis anys i la darrera de sis i set anys. D'acord amb el conveni subscrit entre l'Ajuntament i la Conselleria, el pressupost de les obres es distribuirÓ de la segŘent manera: 2/3 van a cÓrrec de la Conselleria d'Educaciˇ i 1/3 de l'Ajuntament d'ArtÓ (que aportarÓ trenta-cinc milions de pessetes per a cobrir l'aula de 0 a tres anys).

El nou centre, d'un sol pis, sense barreres arquitect˛niques ni PVC, contempla mesures medioambientals com l'aprofitament de l'aigua de pluja o l'encalentiment d'aigua sanitÓria amb plaques solars.

El termini d'execuciˇ previst per a les obres Ús de dotze mesos i estÓ previst que el proper curs 2003-2004 les classes ja podran comenšar, per a tots els escolars coloniers, en aquest nou centre.