INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

Imatge de la reunió de dia 8 de setembre
Imatge de la reunió de dia 8 de setembre
 Primeres actuacions a l’aparcament de na Pati
 Es podrà usar de manera provisional el dia de la Fira

12/09/2014

Comunicació

 

Aquestes darreres setmanes, l’Ajuntament ha duit a terme les primeres tasques d’adequació de l’aparcament de na Pati, que ja es podrà usar, de manera provisional, el dia de la Fira, tal com avançà la corporació quan anuncià la compra del solar. Aquestes tasques han estat, entre d’altres, netejar el solar de vegetació, aplanar el terreny i eixamplar-ne els accessos.

 

Tot i això, cal remarcar que aquestes només són les primeres passes que han de donar forma a aquest projecte que té per objectiu descongestionar el trànsit rodat a l’interior del nucli urbà i revitalitzar i reordenar el barri de na Pati.

 

Reunió amb els veïns de na Pati

D’altra banda, l’Ajuntament es va reunir amb els veïns de na Pati dia 8 de setembre per explicar-los el projecte i per conèixer la seva opinió. En aquesta trobada, tothom va poder aportar idees o manifestar les seves preocupacions, i ja es posà data a la segona reunió, que es farà el proper 13 d'octubre, a les 20 h.

 

Així, quant a les aportacions que s’hi varen fer, es poden esmentar, entre d’altres, les següents: fer un reservat a l’aparcament per als veïns del carrer de la Pau; arreglar les voravies de la zona; senyalitzar l’aparcament; posar papereres; netejar els carrers en acabar l’aparcament; tancar els accessos a les finques adjacents; millorar la il·luminació de la zona o fer un concurs d’idees per a futures actuacions i inversions municipals a la zona.

 

Tot i això, però, els veïns també mostraren la seva preocupació per les possibles conseqüències negatives que pot comportar la ubicació d’aquest aparcament a la zona (cotxes abandonats, lloc de defecacions de cans, pista de carreres, etc.). Davant això, l’Ajuntament vol remarcar que es compromet a augmentar la vigilància policial en aquesta zona i a posar en marxa altres possibles mesures de vigilància, com ara la instal·lació de càmeres, per evitar que, amb el temps, l’aparcament es converteixi en un punt conflictiu de brutor o renou.

 

Exporta a PDF